Προώθηση Ιστοσελίδων και Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων με τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) για υψηλά οργανικά αποτελέσματα στις Μηχανές Αναζήτησης

Τι είναι το SEO

To SEO είναι ακρωνύμιο της φράσης «Search Engine Optimization». Στην ουσία είναι όλες οι τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων – ή αλλιώς και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO – που γίνονται σε μια ιστοσελίδα, για να την κατατάξουν όσο υψηλότερα γίνεται στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για κάποιες συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ή φράσεις.

Τα τελευταία χρόνια, το SEO και η προώθηση ιστοσελίδων έχουν γίνει αναπόσπαστα κομμάτια των στρατηγικών digital marketing. Μέσω αυτών, η επιχείρησή σας μπορεί να βελτιώσει την ορατότητά της στις μηχανές αναζήτησης και να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό. Αυτό, με τη σειρά του, συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σας στον ιστό.

Προώθηση ιστοσελίδων με την Qbrains

 • Στρατηγικές Κινήσεις για Οργανικά Αποτελέσματα
 • Keyword Research
 • Βελτιστοποίηση σε κάθε σελίδα ξεχωριστά (On-Page SEO)
 • Απόκτηση high domain backlinks για δημιουργία ισχυρού backlink profile
 • Στρατηγική Κινήσεων
 • Δημιουργία ενός SEO friendly sitemap
 • Reports απόδοσης SEO ενεργειών

Οι 3 πυλώνες της SEO μεθοδολογίας μας

Έρευνα

Έρευνα ανταγωνισμού, μελέτη της επιχείρησής σας, αναζήτηση των λέξεων-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν, το είδος του ανταγωνισμού που ήδη υπάρχει κ.α. Μετά την έρευνά μας, σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα, τα μελετάμε μαζί και βγάζουμε πορίσματα ως προς την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε.

On-Page SEO ιστοσελίδας

Για να μπορέσουν οι μηχανές αναζήτησης να «διαβάσουν» σωστά την ιστοσελίδα σας, να την καταλάβουν και να την κατηγοριοποιήσουν, θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, με ενέργειες βελτιστοποίησης και διορθώσεις στο περιεχόμενο και τα metas κάθε σελίδας της εταιρικής ιστοσελίδας ή του eshop σας

Link Building

Το γνωστό και ως Off-Page SEO, δηλαδή οι κινήσεις που κάνουμε εκτός τις ιστοσελίδας σας σε άλλες ιστοσελίδες. Χτίζουμε με υπομονή σχετικά links προς τη δική σας ιστοσελίδα. Αυτή η τεχνική λέγεται Backlinking. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στην προώθηση ιστοσελίδων για τη διαδικασία των σωστών, υψηλών και σταθερών αποτελεσμάτων.

Οφέλη από την προώθηση ιστοσελίδων SEO

 • Αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδας σας οργανικά, χωρίς να δίνετε συνεχώς budget σε διαφημίσεις.
 • Ανακαλυψιμότητα του site από άτομα που ήδη ψάχνουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, λόγω στόχευσης σε σχετικές λέξεις-κλειδιά.
 • Αύξηση της αξιοπιστίας του brand σας, επειδή εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
 • Μεγαλύτερο brand awareness της επιχείρησης, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα βλέπουν το όνομα της επιχείρησης σας στα αποτελέσματα των αναζητήσεων τους.

Γιατί να επιλέξετε την Qbrains για την προώθηση της ιστοσελίδας σας;

Η Προώθηση Ιστοσελίδων στην κατασκευή ιστοσελίδων αλλά και την κατασκευή eshop είναι θεμελιώδη για την επιτυχία μιας σωστής στρατηγικής digital marketing σήμερα. Οι στρατηγικές κινήσεις μας θα σας βοηθήσουν να κερδίσει η ιστοσελίδα σας υψηλότερες κατατάξεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Οι στρατηγικές που επιλέγουμε έχουν ως στόχο την υψηλή επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και απώτερο σκοπό την αύξηση των πωλήσεών σας. Για να έχετε εποπτεία του τι συμβαίνει, σας παρέχουμε ένα πλήρες report (ανάλυση) με βαθμολογίες για τις λέξεις κλειδιά που επιλέγουμε μαζί, το οποίο σας το εξηγούμε βήμα-βήμα.

Γενικότερα, υπάρχουν 2 τρόποι για να εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

 1. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας (Search Engine Optimization - SEO) για οργανικές εμφανίσεις.
 2. Η πληρωμένη καταχώρηση με Google Search Ads μέσα από τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας.

Οργανικά αποτελέσματα ονομάζουμε τα πρώτα κανονικά αποτελέσματα που εμφανίζει η Google και δεν αποτελούν προϊόν διαφήμισης. Στη δική μας γλώσσα λέγονται SERPs (Search Engine Results Page). Είναι όλα εκείνα τα αποτελέσματα που φέρνουν τις επισκέψεις και τις πωλήσεις στους ανταγωνιστές σας.

Οργανικά αποτελέσματα ονομάζουμε τα πρώτα κανονικά αποτελέσματα που εμφανίζει η Google και δεν αποτελούν προϊόν διαφήμισης. Στη δική μας γλώσσα λέγονται SERPs (Search Engine Results Page). Είναι όλα εκείνα τα αποτελέσματα που φέρνουν τις επισκέψεις και τις πωλήσεις στους ανταγωνιστές σας.

Υπηρεσίες SEO της Qbrains

Στις υπηρεσίες SEO ιστοσελίδας, επιλέγουμε μαζί κάποιες λέξεις κλειδιά, κάνουμε έναν έλεγχο ανταγωνισμού και μετά επιλέγουμε την κατάλληλη στρατηγική κινήσεων για να μπορέσουμε να εμφανίσουμε τις ανάλογες σελίδες από την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης. Το επόμενο βήμα είναι να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας για περισσότερα από ένα keywords (λέξεις-κλειδιά) και συνάμα να φέρνουμε σε καλύτερες κατατάξεις και ολόκληρη την ιστοσελίδα σε παρεμφερείς λέξεις-κλειδιά αλλά και long-tail keywords (ολόκληρες φράσεις που αναζητά ο κόσμος).

Τα καλά οργανικά αποτελέσματα έρχονται μέσα από μια συντονισμένη προσπάθεια SEO ιστοσελίδων ενώ είναι και τα καλύτερα αποτελέσματα, αφού φέρνουν δωρεάν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας για όσο καιρό βρίσκεστε σε αυτήν τη θέση. Τα αποτελέσματα μπορεί μεν να μην είναι εγγυημένοι πελάτες, αλλά είναι επισκέπτες και θεωρούνται άμεσα ενδιαφερόμενοι αφού έχουν και την πρόθεση αγοράς τις περισσότερες φορές, αναζητώντας τη λέξη-κλειδί.

Το περιεχόμενο στο SEO είναι βασιλιάς!

Είναι η γνωστή ρήση που ακούγεται συχνά «Content is King!» και όχι τυχαία!

Μια σωστή στρατηγική προώθησης ιστοσελίδων, περιλαμβάνει τη δημιουργία πρωτότυπου και χρήσιμου περιεχομένου. Τέτοιο περιεχόμενο είναι για παράδειγμα τα άρθρα σε ένα εταιρικό blog, τα οποία ως σκοπό έχουν να παρουσιάζουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες σας – λύσεις που προκύπτουν μέσα από τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες.

Τι άρθρα να γράψω για να βοηθήσω το SEO της ιστοσελίδας μου;

Η Google, αλλά και κάθε μηχανή αναζήτησης, ψάχνει συνεχώς, ευρετηριάζει και ταξινομεί στις βάσεις δεδομένων της όσες περισσότερες σελίδες γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι η καλύτερη πρακτική περιλαμβάνει μια συνεχόμενη ροή άρθρων στο blog σας. Αλλά τι άρθρα να γράψετε; Από πού να πάρετε ιδέες;

Μην ανησυχείτε, μας το ρωτάνε όλοι αυτό. Το αντιμετωπίζουμε και εμείς οι ίδιοι. Δεν είστε μόνοι σας εδώ. Κρατήστε ότι η Google θέλει σχετικό και ποιοτικό περιεχόμενο, που να είναι ευκολοδιάβαστο και να ενδιαφέρει τον χρήστη της. Άρα γράψτε σε απλό ύφος, χωρίς λόγιες λέξεις και περιττές φράσεις. Ιδέες μπορείτε να πάρετε από την ίδια την Google, από τα Social Media, από τις ερωτήσεις που σας κάνουν περιστασιακά οι πελάτες σας και από τα διάφορα AI tools.

Αν το θέμα σας είναι για τα οφέλη μιας υπηρεσίας σας, ξεκινήστε να συμπληρώνετε με απλό τρόπο τι κάνει την υπηρεσία σας καλύτερη από τον ανταγωνισμό και πως μπορεί να βοηθήσει σε ένα πρόβλημα του χρήστη. Γράψτε σαν να τα λέγατε σε έναν φίλο σας, επεξηγώντας την κατάσταση όσο καλύτερα μπορείτε.

Επίσης, θυμηθείτε ότι το περιεχόμενο δεν αποτελείται μόνο από κείμενο. Ένα βίντεο, κάποιες ωραίες εικόνες, τα podcasts και τα γραφήματα είναι κι αυτά συμπληρωματικές μορφές περιεχομένου για το άρθρο σας. Μπορείτε να τα ενσωματώσετε σε αυτό, προσφέροντας μια καλύτερη εμπειρία στον αναγνώστη σας.

80

Πετυχημένα eshop

260

Ιστοσελίδες

98

Ειδικές Εφαρμογές Κλειστού Κώδικα

1200

Πετυχημένες Καμπάνιες

980

E-mail marketing strategies

3680

Keywords στην 1η Σελίδα Google

Λέξεις Κλειδιά & Σωστή Ανάλυση

Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες για σωστή προώθηση ιστοσελίδων είναι η κατάλληλη στόχευση λέξεων κλειδιών. Δημιουργούμε για εσάς την καλύτερη δυνατή στρατηγική για την επιχείρηση σας, αυξάνοντας έτσι τα οργανικά σας αποτελέσματα.

Καθημερινός Έλεγχος

Κάθε μέρα ελέγχουμε την πορεία των κατατάξεων σας. Κάθε 1η και 15η του μηνός κάνουμε ένα meeting, για να μελετήσουμε τις αναφορές μαζί. Κάθε μήνα θέτουμε καινούργια στρατηγική και στόχους, για μεγαλύτερη ανάπτυξη των οργανικών σας επιτυχιών.

Ας συνεργαστούμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας

Για την Qbrains η υπηρεσία προώθησης ιστοσελίδων αποτελεί βασική προϋπόθεση των ενεργειών του digital marketing. Είναι ο κορμός μιας omni-channel στρατηγικής που βασίζεται στο inbound marketing. Στοχεύοντας σε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας, μπορούμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις και τα leads σας.

 • Παρέχουμε συμβουλευτική SEO και digital marketing στρατηγική
 • Γράφουμε βελτιστοποιημένα άρθρα για το blog σας
 • Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες σε Google και Meta (Facebook, Instagram)
 • Διορθώνουμε τις καμπάνιες που είναι ήδη σε εξέλιξη

Είμαστε πιστοποιημένοι Google Partners και Meta Partners

Ζητήστε προσφορά για SEO

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων