Κατασκευή Ιστοσελίδων & Inbound Marketing - Qbrains

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Μία ιστοσελίδα δεν θα πρέπει απλά να τραβάει την προσοχή. Ο ρόλος μιας ιστοσελίδας, είναι να προσελκύσει και να κάνει τον χρήστη να συμμετέχει. Να επικοινωνήσει το εμπορικό σας σήμα ενώ παράλληλα να ευαισθητοποίηση σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σας

Οι πελάτες σας δεν θα σας δώσουν 2η ευκαιρία να κάνετε μία καλή πρώτη εντύπωση

Στον ψηφιακό κόσμο σήμερα η πρώτη εντύπωση είναι το κλειδί τις επιτυχίας. Μία καλαίσθητη και τεχνικά άρτια ιστοσελίδα, είναι ο τρόπος για να το επιτύχετε. Στους χρήστες αρέσει μία ιστοσελίδα που είναι καλαίσθητη, γρήγορη και εύκολη στη χρήση. Αφήστε την ομάδα μας να κατασκευάσει τη δική σας ιστοσελίδα, για να κερδίσετε την πρώτη εντύπωση με ταχύτητα και έμφαση στο accessibility. 

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Βελτιστοποίηση & Strategy

PWA Applications

Δεν ασχολούμαστε απλώς με την κατασκευή ιστοσελίδων αλλά δημιουργούμε μαζί σας την ιστοσελίδα που θα αναδείξει την επιχείρησή σας στον παγκόσμιο ιστό, θα φέρει νέους πελάτες και θα μειώσει τα λειτουργικά σας έξοδα. Η τεχνογνωσία μας είναι μεγάλη και μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευή ιστοσελίδας, αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας αλλά και προώθηση - βελτιστοποίηση αυτής. Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να οργανώσουμε την άνοδό σας στον παγκόσμιο ιστό!

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας, είναι το πρώτο βήμα για την παρουσία μια εταιρίας στο διαδίκτυο, όμως αυτό δεν είναι πλέον αρκετό. Μια ιστοσελίδα που είναι φιλική τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και στο μάτι του χρήστη, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Παρέχουμε τη δυνατότητα σε εσάς, να αποκτήσετε μία ιστοσελίδα, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, πάντα με γνώμονα την βελτιστοποίησή της, στις μηχανές αναζήτησης και την ταχύτητά της.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO), είναι ένα από τα συστατικά για να προωθήσετε με επιτυχία τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, όμως πλέον και αυτό δεν είναι αρκετό. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία και οι αυξητικές τάσεις που σημειώνονται στις εφαρμογές των διαδικτυακών εφαρμογών και προϊόντων, μας ωθεί να βρισκόμαστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις. Πρωτοπορούμε και προσφέρουμε, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, κατασκευή ιστοσελίδων που συμβαδίζουν με τις ανάγκες τις σύγχρονης κοινωνίας, υλοποιώντας την στρατηγική σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (social media strategy).

 

Η στρατηγική σας μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media strategy), καθορίζεται από εμάς για εσάς, αφού γνωρίσουμε το τι ακριβώς χρειάζεστε αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε, ενώνοντας και συνδυάζοντας έτσι τις δυνάμεις μας. Έτσι δημιουργούμε την στρατηγική σας με custom made πρακτικές, ανάλογα το target group σας, του προϊόντος ή τις υπηρεσίας που δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας.

80

Πετυχημένα eshop

260

Ιστοσελίδες

98

Ειδικές Εφαρμογές Κλειστού Κώδικα

1200

Πετυχημένες Καμπάνιες

980

E-mail marketing strategies

3680

Keywords στην 1η Σελίδα Google

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες υψηλών απαιτήσεων που υποστηρίζουν τις επικοινωνιακές και επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων