Διαχείριση Social Media

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση Social Media δημιουργώντας περιεχόμενο για τις σελίδες σας, όπως Facebook, Instagram, Google+, LinkedIn, Pinterest κ.α.

Από 50 ευρώ!

Διαχείριση Social Media

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση Social Media δημιουργώντας περιεχόμενο για τις σελίδες σας, όπως Facebook, Instagram, Google+, LinkedIn, Pinterest κ.α.

Από 50 ευρώ!

Τι σημαίνει Διαχείριση Social Media

Η Διαχείριση Social Media περιλαμβάνει αναρτήσεις περιεχομένου για την επιχείρησή σας, όπως φωτογραφίες, video, κείμενα ή και link προς το site και το blog σας, με τελικό σκοπό την αύξηση του πελατολογίου σας.

Για να φτάσουμε όμως στον τελικό σκοπό πρέπει να ακολουθήσουμε τα εξής βήματα:

1. Να σχεδιάσουμε με ωραία γραφικά και εύστοχα κείμενα μια social media στρατηγική.
2. Να αυξήσουμε την αλληλεπίδραση του κοινού με την επιχείρησή σας.
3. Να δημιουργήσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης του κοινού με την επιχείρησή σας.
4. Να γνωστοποιήσουμε την επιχείρηση σας σε μεγαλύτερο και στοχευμένο κοινό.
5. Να έχουμε μια συχνή και ενδιαφέρουσα παρουσία στο Internet

Όλα αυτά, τα επιτυγχάνουμε με την σωστή Διαχείριση Social Media όλων των καναλιών επικοινωνίας σας.

Διαχείριση Social Media με την Qbrains Complete Digital Marketing

Το δυνατό social media team μας, αποτελείται από επαγγελματίες που ο καθένας συμβάλει στη σχεδίαση της στρατηγικής για μια επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης σας στα Social Media
Καμία δημοσίευση δεν βγαίνει στο κοινό αν δεν περάσει από:

Marketeer

Είναι ο υπεύθυνος της στρατηγικής πίσω από κάθε post - δημοσίευσης περιεχομένου αλλά και την δημιουργία του μηνιαίου προγράμματος σας

Copywriter

Είναι ο υπεύθυνος για την δημιουργία του περιεχομένου, όσον αφορά τα έξυπνα και εύστοχα κείμενα που συνοδεύουν τα post σας.

Designer

Ο δημιουργός των γραφικών, των εικόνων και τις σχεδίασης μιας όμορφης και επιτυχημένης παρουσίας σας της επιχείρησης σας στα Social Media.

Η δημιουργία Περιεχομένου στα Social Media είναι σημαντική, γιατί:

Ενισχύει το brand awareness

Θα τραβήξει την προσοχή του κοινού σας

Δημιουργεί δεσμούς με εσάς και το κοινό σας

Συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων

Ξεκινήστε σήμερα μια επιτυχημένη Παρουσία
στα Social Media!

Με τα ευέλικτα και οικονομικά πακέτα που δημιουργήσαμε για εσάς, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην έχετε μια όμορφη και επιτυχημένη παρουσία στα Social Media. Βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει και ξεκινήστε σήμερα!

Μοναδικά Γραφιστικά για τις Δημοσιεύσεις σας

Δημιουργούμε εικόνες, κείμενα και γραφικά ανάλογα με το brand και το αντικείμενο της επιχείρησής σας. Πάντα με βάση τις προδιαγραφές που ορίζει το εκάστοτε Social Κανάλι π.χ. Facebook, Instagram, Google+ κ.α, την αναλογία του κειμένου, την ώρα και την ημέρα που θα είναι ποιο αποτελεσματική η προβολή της δημοσίευσης σας, οι δημοσιεύσεις μας μπορούν να είναι απλές ή κινούμενες εικόνες (gif), βίντεο,  slider εικόνων κ.α.

Εννοείτε πως οι φωτογραφίες, τα βίντεο ακόμη και τα κείμενα δημιουργούνται ανάλογα με το πλάνο marketing που έχουμε δημιουργήσει μαζί, και σε σχέση με τις προωθητικές ενέργειες αλλά και το κοινό για το οποίο προορίζονται.

Online Πλατφόρμα Διαχείρισης Social Media Δημοσιεύσεων & Εγκρίσεων Περιεχομένου

Online Πλατφόρμα Διαχείρισης Social Media Δημοσιεύσεων & Εγκρίσεων Περιεχομένου

Σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε πλήρη πρόσβαση έγκρισης του μηνιαίου ή εβδομαδιαίου προγράμματος του περιεχομένου που έχουμε προγραμματίσει για δημοσίευση, με απλή διαδικασία μέσω της Online Πλατφόρμας μας.

Η Δική σας Ομάδα Social Media!

Το δυνατό social media team μας, βρίσκεται στη διάθεση σας, και αποτελείται από επαγγελματίες που ο καθένας συμβάλει στη σχεδίαση της στρατηγικής για μια επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης σας στα Social Media

Μία ομάδα ειδικών, για εσάς
Facebook & Σύνδεση με το Ηλεκτρονικό σας Κατάστημα

Facebook & Σύνδεση με το Ηλεκτρονικό σας Κατάστημα

Ενισχύστε δυναμικά της πωλήσεις σας, με την σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας στο Facebook. Δημιουργούμε έναν πλήρη κατάλογο των προϊόντων του eshop στην σελίδα σας στο Facebook, έχετε πλέον στη διάθεση σας πολλές δυνατότητες, όπως το να "δείχνετε" σε κάθε δημοσίευση το εκάστοτε προϊόν με άμεση σύνδεση κάνοντας ένα μόνο κλικ στο καλάθι αγορών στην ιστοσελίδα σας ή εμφανίζοντας τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων σας στους χρήστες με ένα απλό πάτημα του κουμπιού. 

Εάν έχετε και συμβατό eshop, όλες οι εκπτώσεις, αλλαγές τιμών κ.λ.π θα μπορούν να γίνονται αυτόματα!

Update: Τώρα και σύνδεση με το Instagram!

Διαφήμιση Social Media

Όλες οι καμπάνιες στα social media κανάλια, για να θεωρούνται επιτυχημένες, πρέπει να είναι σωστά στοχευμένες! Δημιουργώντας συγκεκριμένες λίστες σχετικού κοινού με το είδος της επιχείρησης σας μπορούμε να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Οι καμπάνιες θεσπίζονται πάντα με βάση την στρατηγική που έχουμε συμφωνήσει και που έχει ανάγκη η επιχείρηση σας και έχουνε διαφορετικό αντικείμενο στόχευσης κάθε φορά. Στόχος μας μπορεί να είναι το Brand Awareness, το Lead Generation, τα Conversions κ.α. Ενώ είμαστε από τους λίγους που μετράμε αξιόπιστα το R.O.I (επιστροφή της επένδυσης σας) για να έχουμε ένα μετρήσιμο αποτέλεσμα. 

Το διαφημιστικό σας budget είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Βελτιστοποιούμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας για να έχουν το μέγιστο αποτέλεσμα με τον χαμηλότερο δυνατό προϋπολογισμό!

Διαφήμιση Social Media Αλλά και Καμπάνιες Marketing
Διασύνδεση και Δημιουργία Εταιρικού Προφίλ Instagram

Διασύνδεση και Δημιουργία Εταιρικού Προφίλ Instagram

Με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά, το Instagram αποτελεί ένα τεράστιο κοινό αγοραστών, νεαρής ηλικίας! Η διασύνδεση της Facebook σελίδας σας με το Instagram ενισχύει σημαντικά την προβολή σας, σε ένα πολύ δυναμικό κοινό και ενισχύει την αλληλεπίδρασή της με τους χρήστες! Ανακαλύψτε και χρησιμοποιήστε αυτό το νέο κανάλι προβολής της επιχείρησής σας, και στοχεύστε στους χρήστες που σας ενδιαφέρουν!

 

Διεξαγωγή Διαγωνισμών

Οι διεξαγωγή διαγωνισμών στα Social Media, είναι ένας τρόπος προώθησης και εύρεσης μεγάλου κοινού, αλλά δεν είναι αποτελεσματικός για κάθε επιχείρηση. Η ομάδας μας, λόγω της εμπειρίας της σε συνδυασμό με την στρατηγική που θα θέσουμε μαζί, μπορεί να διεξάγει επιτυχημένους διαγωνισμούς με στόχο την αύξηση του engagement rate, την αναγνωρισιμότητα του brand name σας και άλλα οφέλη ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρησης σας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με influencers σε διάφορους τομείς και τους χρησιμοποιούμε εάν κρίνουμε ότι η επιχείρηση σας θα επωφεληθεί από αυτούς. 

Διεξαγωγή Διαγωνισμών

Παρακολούθηση Μηνυμάτων & Σχολίων, το δικό σας Social Inbox!

Σωστή διαχείριση Social Media, σημαίνει σωστό support και engagement με την κοινότητα χρηστών σας. Έχουμε τη δυνατότητα πλήρους παρακολούθησης όλων των Social Media καναλιών σας, από keywords, #hashtags, μηνύματα μέχρι και σχόλια των χρηστών σας (μέσα και έξω από τις σελίδες σας) με σκοπό ο δείκτης απόκρισης να είναι υψηλός και να παραμένει έτσι, αλλά και για αποφυγή αρνητικών σχολίων που μένουν αναπάντητα και μπορεί να βλάψουν τη δημοτικότητα σας.

Αυτό σημαίνει Social Inbox καθώς και Social Listening!

Facebook & Instagram Διαφημίσεις με την δύναμη του Re-Marketing

Έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε τους επισκέπτες σας σε πελάτες, με τη δύναμη του Remarketing. Το Remarketing είναι ένα από τα πιο δυνατά όπλα στην online διαφήμιση. Εάν κάποιος χρήστης επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας, έχουμε την δυνατότητα να τον "βρούμε" σε διάφορα sites που επισκέπτεται, όπως Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, κ.α και να του προβάλουμε διαφημίσεις των υπηρεσιών ή προϊόντων που έχει ήδη δει, με σκοπό να τον επαναφέρουμε στην ιστοσελίδα ή το eshop σας ώστε να μετατραπεί τελικά σε πελάτη.

Facebook & Instagram Διαφημίσεις με την δύναμη του Re-Marketing
Social Media Analytics - Στατιστικά Social Media

Social Media Analytics - Στατιστικά Social Media

Για να μην βαδίζουμε στα τυφλά χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία για να γνωρίζουμε εάν η στρατηγική που ακολουθούμε μας αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Χάρη στην εμπειρία και στην άριστη τεχνογνωσία μας μπορούμε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το κοινό που σας ακολουθεί στα Social Media κανάλια σας. 

Πριν από την σχεδίαση αλλά και κατά τη διάρκεια της στρατηγικής για κάθε καμπάνια μελετάμε τα στατιστικά της πορείας της επιχείρησης σας στα Social Media κανάλια και σας δίνουμε τη δυνατότητα ενός αναλυτικού report κάθε μήνα, το οποίο θα σας επεξηγεί ο εξειδικευμένος Social Media Manager, ώστε να παρακολουθείτε και εσείς βήμα προς βήμα την εξέλιξη της επιχείρησης σας.

 

Ενδεικτικό περιεχόμενο

Σημείωση: Οι εικόνες είναι σε χαμηλή ανάλυση για ευνόητους λόγους

Διαχείριση Social Media - Τιμοκατάλογος

Διαχείριση Social Media Τιμές και ανάλυση απαιτήσεων.

Επιλέξετε αν θέλετε 12μηνο συμβόλαιο, μηνιαίο ή εξάμηνο ή επιλέξτε 12μηνη εφάπαξ πληρωμή και κερδίστε έκπτωση έως και 20% !

Σε καταστήματα εστίασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης & Αττικής, παρέχουμε τη δυνατότητα για φωτογράφο & βιντεολήπτη με έξτρα κόστος.

Παρακαλώ διαλέξτε το πλάνο σας
Enterprise
ASK/μήνα
 • 40 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • 10 Δημοσιεύσεις Βίντεο
 • Όλα τα Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • Πλατφόρμα Διαχείρισης
 • Instagram Stories
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • 2 Μηνιαία Άρθρα στο Blog σας
 • Αναλυτικά Μηνιαία Στατιστικά
 • 1 Ώρα Coaching Skype Call
 • Έως 4 post έξτρα (Events κ.α)
 • Δυνατότητα Εξειδικευμένων Διαφημίσεων
Enterprise
ASK/μήνα
 • 40 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • 10 Δημοσιεύσεις Βίντεο
 • Όλα τα Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • Πλατφόρμα Διαχείρισης
 • Instagram Stories
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • 2 Μηνιαία Άρθρα στο Blog σας
 • Αναλυτικά Μηνιαία Στατιστικά
 • 1 Ώρα Coaching Skype Call
 • Έως 4 post έξτρα (Events κ.α)
 • Δυνατότητα Εξειδικευμένων Διαφημίσεων
Enterprise
ASK/μήνα
 • 40 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • 10 Δημοσιεύσεις Βίντεο
 • Όλα τα Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • Πλατφόρμα Διαχείρισης
 • Instagram Stories
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • 2 Μηνιαία Άρθρα στο Blog σας
 • Αναλυτικά Μηνιαία Στατιστικά
 • 1 Ώρα Coaching Skype Call
 • Έως 4 post έξτρα (Events κ.α)
 • Δυνατότητα Εξειδικευμένων Διαφημίσεων
Enterprise
ASK/μήνα
 • 40 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • 10 Δημοσιεύσεις Βίντεο
 • Όλα τα Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • Πλατφόρμα Διαχείρισης
 • Instagram Stories
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • 2 Μηνιαία Άρθρα στο Blog σας
 • Αναλυτικά Μηνιαία Στατιστικά
 • 1 Ώρα Coaching Skype Call
 • Έως 4 post έξτρα (Events κ.α)
 • Δυνατότητα Εξειδικευμένων Διαφημίσεων
Large
420/μήνα
 • 28 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • 3 Δημοσιεύσεις Βίντεο
 • 3 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • Αναλυτικά 3μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • Έως 4 post έξτρα (Events κ.α)
 • Διαφημίσεις των post +150€
Large
590/μήνα
 • 28 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • 3 Δημοσιεύσεις Βίντεο
 • 3 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • Αναλυτικά 3μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • Έως 4 post έξτρα (Events κ.α)
 • Διαφημίσεις των post +150€
Large
660/μήνα
 • 28 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • 3 Δημοσιεύσεις Βίντεο
 • 3 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • Αναλυτικά 3μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • Έως 4 post έξτρα (Events κ.α)
 • Διαφημίσεις των post +150€
Large
310/μήνα
 • 28 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • 3 Δημοσιεύσεις Βίντεο
 • 3 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • Αναλυτικά 3μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • Έως 4 post έξτρα (Events κ.α)
 • Διαφημίσεις των post +150€
Medium
220/μήνα
 • 17 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • 3μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +130€
Medium
300/μήνα
 • 17 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • 3μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +150€
Medium
340/μήνα
 • 17 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • 3μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +150€
Medium
170/μήνα
 • 17 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  Όμορφος αισθητικά "τοίχος"
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • 3μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +150€
Small
140/μήνα
 • 12 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  +20€ έξτρα
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • 6μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +100€
Small
220/μήνα
 • 12 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  +20€ έξτρα
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • 6μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +130€
Small
260/μήνα
 • 12 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  +20€ έξτρα
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • 6μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +150€
Small
100/μήνα
 • 12 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  +20€ έξτρα
 • Έρευνα Ανταγωνισμού
 • ----------
 • 6μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +100€
Extra Small
50/μήνα
 • 5 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  +20€ έξτρα
 • ----------
 • ----------
 • 12μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +50€
Extra Small
80/μήνα
 • 5 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  +20€ έξτρα
 • ----------
 • ----------
 • 12μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +80€
Extra Small
100/μήνα
 • 5 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  +20€ έξτρα
 • ----------
 • ----------
 • ----------
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +100€
Extra Small
50/μήνα
 • 5 Δημοσιεύσεις Εικόνας
 • ----------
 • 2 Social Κανάλια
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Μηνιαίο Πλάνο
 • Κειμενογραφία
 • Γραφιστικός Σχεδιασμός
 • #hashtags
 • Δημιουργία Διαγωνισμών
 • ----------
 • Instagram Stories
  +50€ έξτρα
 • Instagram Wall
  +20€ έξτρα
 • ----------
 • ----------
 • 12μηνιαία Στατιστικά
 • ----------
 • ----------
 • Διαφημίσεις των post +80€
Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Τι είναι το post;

Ένα post σημαίνει, μία δημοσίευση. Εικόνα, βίντεο, κινούμενη εικόνα, άρθρο από το blog σας, προϊόν από το eshop σας, ένα event κ.α. 

Τι σημαίνει "Διαφημίσεις των Post";

Σημαίνει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες στα Social Media για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Όλες οι καμπάνιες στα social media κανάλια, για να θεωρούνται επιτυχημένες, πρέπει να είναι σωστά στοχευμένες! Δημιουργώντας συγκεκριμένες λίστες σχετικού κοινού με το είδος της επιχείρησης σας μπορούμε να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Οι καμπάνιες θεσπίζονται πάντα με βάση την στρατηγική που έχουμε συμφωνήσει και που έχει ανάγκη η επιχείρηση σας και έχουνε διαφορετικό αντικείμενο στόχευσης κάθε φορά. Στόχος μας μπορεί να είναι το Brand Awareness, το Lead Generation, τα Conversions κ.α. Ενώ είμαστε από τους λίγους που μετράμε αξιόπιστα το R.O.I (επιστροφή της επένδυσης σας) για να έχουμε ένα μετρήσιμο αποτέλεσμα. 

Το διαφημιστικό σας budget είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Βελτιστοποιούμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας για να έχουν το μέγιστο αποτέλεσμα με τον χαμηλότερο δυνατό προϋπολογισμό!

Τις διαφημίσεις τις πληρώνω έξτρα;

Όλες οι διαφημιστικές δαπάνες είναι εκτός των πλάνων διαχείρισης και τις δικής μας αμοιβής και ναι χρεώνονται έξτρα.

Χρειάζεται να σας δώσω τους κωδικούς μου;

Σε περίπτωση που έχετε ήδη ενεργές σελίδες θα χρειαστούμε τους κωδικούς σας μόνο για το Instagram, Twitter & YouTube. Ενώ για το Google My Business, Facebook & LinkedIn θα σας έρθει ειδοποίηση από την εταιρεία μας στο εκάστοτε δίκτυο για να μας προσθέσετε σαν Manager. Σε περίπτωση που δεν έχετε σελίδες σε κάποια Social Media κανάλια που πιστεύουμε ότι θα σας ωφελήσουν, τότε τα δημιουργούμε εμείς κατόπιν συνεννόησης μαζί σας και σας στέλνουμε τους κωδικούς στο email σας.

Πώς σας πληρώνω και κάθε πότε;

Οι μηνιαίες υπηρεσίες προπληρώνονται στην αρχή της αντίστοιχης περιόδου. Μπορείτε να μας πληρώνετε ανά μήνα με χρήση:

 

- Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας
- Paypal
- Τραπεζική Κατάθεση

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

  Υπάρχον Ιστοσελίδα, Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Επιλέξτε τα Κανάλια Social Media που θέλετε
  FacebookInstagramTwitterLinkedinYoutubeTikTokGoogle Profile

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Επιλέξτε το Πλάνο που Θέλετε

  Επιθυμείτε Διαφήμιση Στα Social Media;
  ΝΑΙ

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων