Τοπικό SEO - Local Seach Optimization Services

Τοπικό SEO (Local)

Με τον όρο Τοπικό SEO στοχεύουμε συγκεκριμένα στην περιοχή, πόλη που εδρεύει η επιχείρησή σας. 

Η τεχνική του Local SEO (Τοπικό SEO) τείνει να γίνει από τα ποιο βασικά συστατικά για την κάθε επιχείρηση που θέλει μακροπρόθεσμη επιτυχία στις μηχανές αναζήτησης. Το Τοπικό SEO αυξάνει την προβολή της επιχείρησής σας, στοχεύοντας την ιστοσελίδα σας στα τοπικά αποτελέσματα των χρηστών, που αναζητούν στην μηχανή αναζήτησης Google.  Αν έχετε μια τοπική επιχείρηση, θα πρέπει να έχετε γεωγραφικά σχετική κυκλοφορία στην περιοχή σας, μέσω ειδικά στοχευμένων τοπικών αποτελεσμάτων, τα οποία θα προβάλουν την επιχείρησή σας στο στοχευμένο γεωγραφικά κοινό τις αγοράς σας.

Η Ομάδα μας, προσφέρει μία τοπική στρατηγική αναζήτησης SEO, ειδικά προσαρμοσμένη για την τοποθεσία σας, εξασφαλίζοντας τα σωστά signals για την επιχείρησή σας, ενώ ταυτόχρονα σας ενημερώνει για την σωστή στρατηγική marketing που πρέπει να ακολουθήσετε για να ισχυροποιήσετε την θέση σας και να οικοδομήσετε μία ισχυρότερη βάση πελατών που θα αυξήσει την επιτυχία τις επιχείρησης στα οργανικά αποτελέσματα τις Google. 

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις τακτικές μας, για να μπορέσουμε να σας ανεβάσουμε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης με τακτικούς ελέγχους στις πηγές μας και συνεχόμενη αξιολόγηση των πληροφοριών. Ταυτόχρονα δημιουργούμε προφίλ σε δημοφιλείς web και κοινωνικές πλατφόρμες μέσων μαζικής ενημέρωσης, για να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό σας.

32,8%

Increase in online transactions

56,48%

Revenue increase

148%

Increase in organic traffic

46%

Increase in mobile traffic

Διασφαλίζουμε ότι η επιχείρησή σας εμφανίζεται σε τοπικές αναζητήσεις, όχι μόνο σε επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά και σε κινητές συσκευές και tablets. Στόχος μας είναι να ανέβετε ψηλότερα στα αποτελέσματα από ότι οι ανταγωνιστές σας.

Με την προσέγγισή μας, η ιστοσελίδα σας θα στοχεύσει σωστά το κοινό σας, που θα αυξήσει σημαντικά την κερδοφορία σας. Η ομάδα μας κρατά τις πληροφορίες τις επιχείρησής σας ακριβής, ενώ συνεχόμενα τις βελτιστοποιεί για καλύτερα αποτελέσματα, με σκοπό να αυξάνετε τους δυνητικούς πελάτες σας, ενώ ταυτόχρονα τους παρέχετε εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και την τοποθεσία της επιχείρησής σας.

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων