Διαδίκτυο & Τουρισμός στην Ελλάδα

No Comments

Σύμφωνα με το Grow Greek Tourism Online, το οποίο είναι ένα εργαλείο – μοχλός ανάπτυξης – για την Ελλάδα, μαθαίνουμε ότι το Διαδίκτυο και ο Τουρισμός στην Ελλάδα δεν έχει πάψει να δουλεύει αλλά αντιθέτως πηγαίνει ολοένα και καλύτερα.

Λίγα λόγια για το Grow Greek Tourism Online

Το Grow Greek Tourism Online είναι μία πρωτοβουλία της Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Στόχο έχει να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις γνώσεις σας γύρω από το online marketing. Ανεξάρτητα από τις δεξιότητες ή το επίπεδο γνώσης που έχετε, η ψηφιακή πλατφόρμα Grow Greek Tourism Online φιλοδοξεί να βοηθήσει εσάς και την επιχείρησή σας μέσα από online training’s, αλλά και workshops σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Γενικότερα, ο καθένας που έχει μια επιχείριση που ασχολείται με τον τουρισμό μπορεί να λάβει μέρος σήμερα δωρεάν, σε σεμινάρια, workshops και άλλα μέσα και να βοηθήσει την επιχείριση του να ανέβει στα αποτελέσματα αναζήτησης της μηχανής Google μέσω του εργαλείου για online καμπάνιες Google AdWords

Τάσεις για τον Ελληνικό Τουρισμό

Από την Μεγάλη Βρετανία προέρχονται οι περισσότερες αναζητήσεις χρηστών του διαδικτύου για διακοπές στην Ελλάδα, ενώ ακολουθούν η Γερμανία και Ιταλία. Από τις τους είναι η Διαμονή με 48%, οι Αερομεταφορές με 20% και τα Πακέτα Διακοπών με 20%, ενώ ακολουθούν με 5% Υπηρεσίες Ενοικίασης Αυτοκινήτων, 3% Δραστηριότητες, 3% Ακτοπλοϊκές Μεταφορές και 1% οι Κρουαζιέρες. Ένα από τα ποιο ενδιαφέροντα γραφήματα μας δείχνει ότι ακόμα και εκτός της κύριας τουριστικής περιόδου πάλι είχαμε μεγάλες και αυξημένες αναζητήσεις.

Στο παρακάτω Info-Graphic ενδιαφέρον δείχνει και ο χάρτης μεταξύ των 20 δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών, που μεταξύ τους είναι η Αθήνα, Κρήτη, Μύκονος, Κως, Ρόδος, Θεσσαλονίκη

Τάσεις για τον Ελληνικό Τουρισμό

Τάσεις για τον Ελληνικό Τουρισμό


Στο επόμενο μας άρθρο για το Grow Greek Tourism Online θα ασχοληθούμε με το Διαδίκτυο και τον Τουρισμό στην Κρήτη

Qbrains | Complete Digital Marketing Agency

Η ομάδα μας αναπτύσσει αποτελεσματικές στρατηγικές για επιχειρήσεις που σκέφτονται μπροστά. Διατηρούμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό για την αύξηση των αποτελεσμάτων των πελατών μας στις μηχανές αναζήτησης και στα Social Media
Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

Ζητήστε έναν ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο Ιστοσελίδας

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες Προώθησης Ιστοσελίδων SEO που βοηθούν τους πελάτες μας να αυξήσουν τα οργανικά τους αποτελέσματα δραστικά, ακόμη και όταν πρόκειται για εξαιρετικά ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά.

Εγγραφή στο Newsletter μας

Σχεδόν κάθε εβδομάδα θα σας έρχονται στο email σας, φρέσκα άρθρα για τεχνικές, τεχνολογίες, marketing πρακτικές κ.α. Δεν θα σας γεμίσουμε ποτέ με SPAM.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα τα Άρθρα

Αφήστε ένα μήνυμα