Διαχείριση φήμης - Reputation Management | Qbrains

Διαχείριση φήμης

Η Διαχείρισης Φήμης, μπορεί να αυξήσει την ορατότητα του brand σας και να βοηθήσει στην υπεράσπιση της online φήμη σας. 

Με την Διαχείριση Φήμης, στόχο έχουμε να ενισχύσουμε την online προβολή σας και να "οδηγήσουμε" τους χρήστες σας στην ιστοσελίδα σας, με το να βοηθάμε την φήμη της επιχείρησής σας μέσα από τις μηχανές αναζήτησης. Βοηθάμε με το να ενισχύσουμε την "συζήτηση" και να "επηρεάσουμε αυτούς που επηρεάζουν" (influencing the influencer). Η Online Διαχείριση Φήμης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για την αύξηση των λέξεων κλειδιών σας, είτε για την θετική εικόνα του brand σας, ή στο να απομακρύνουμε "αρνητικό" περιεχόμενο το οποίο εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης για την εταιρία ή το brand σας, ή και τα 2.

Προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη διαχείριση της online φήμης σας και παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως κοινωνική παρακολούθηση, online PR, φιλτράρισμα αρνητικού περιεχομένου και απομάκρυνση αυτού. Καθώς και προώθηση περιεχομένου σε όλα τα social media. Διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο επαφών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε το χρόνο και τον τόπο για όλα αυτά που έχετε δημιουργήσει ως brand στον online κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ευκαιρία χρησιμοποιείται και όλο το περιεχόμενο δημιουργείται με βάση το ευδιάκριτο στοχευμένο κοινό σας.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο επαφών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε το χρόνο και τον τόπο για όλα αυτά που έχετε δημιουργήσει ως brand στον online κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ευκαιρία χρησιμοποιείται και όλο το περιεχόμενο δημιουργείται με βάση το ευδιάκριτο στοχευμένο κοινό σας.

Διαχείριση Φήμης και εργαλεία | Qbrains

Παρέχουμε αναλυτική αναφορά που καταγράφει τα feedback's σχετικά με την εταιρεία, το προϊόν ή την υπηρεσία σας που εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Επίσης διαφοροποιούμε το τμήμα του report σε θετική και αρνητική δημοσιότητα. Είναι πολύ σημαντικός ο εντοπισμός αρνητικών σχολίων ή σχόλια που εμφανίζονται στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERPs), δημιουργώντας μια αρνητική φήμη για το brand σας που θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο στις online πωλήσεις ή την εικόνα σας. Η ομάδα μας μπορεί να τρέξει και να διαχειριστεί το σύνολο των ενεργειών που απαιτούνται για μία σωστή διαχείριση φήμης online, καθώς διαθέτουμε λογισμικό και τεχνολογίες που είναι αναγκαίες για να συλλέξουμε τα feeds και να τα αποθηκεύσουμε στις βάσεις δεδομένων μας.

Online PR Management

Social Mentions
Monitoring

Negative Content Filtering

Negative Content Removal

Το βασικό για μία επιτυχημένη πορεία στη διαχείριση της Online φήμης σας και των καμπανιών σας, είναι μία πλήρη και εις βάθος αξιολόγηση των περιστάσεων και του σκοπού σας. Κάθε μία από τις υπηρεσίες μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά αναλόγως τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων