Συμμετέχουμε στην Έκθεση eCommerce & Digital Marketing Expo Greece

No Comments

Η Qbrains Complete Digital Marketing Agency συμμετέχει στην έκθεση «eCommerce & Digital Marketing Expo Greece & Southeastern Europe (ECDM Expo)» και σας περιμένει στο STAND 51.

Η εκδήλωση αποτελεί θεσμό για τον κλάδο των εταιρειών παροχής υπηρεσιών παρουσίας στο διαδίκτυο και είναι πάντα χώρος συνάντησης για την ίδια την αγορά που την επισκέπτεται για να ενημερωθεί για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Η eCommerce & Digital Marketing Expo Greece & Southeastern Europe (ECDM Expo), όπως μαρτυρά και η ονομασία της, που φέτος άλλαξε προσθέτοντας τον κλάδο του Digital Marketing, είναι μια πολυεπίπεδη διοργάνωση με πολλά παράλληλα event. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ εταιρειών που ειδικεύονται στις υπηρεσίες παρουσίας και προβολής στο internet και επιχειρήσεων που είτε πωλούν ηλεκτρονικά (ηλεκτρονικά καταστήματα) είτε διαφημίζονται στο internet.

Σαν εκθεσιακή διοργάνωση, η ECDM Expo δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με νέους συνεργάτες ώστε να βελτιώσουν την παρουσία τους διαδικτυακά.

Η Εκδήλωση αποτελεί θεσμό για τον κλάδο μας, ενώ δίνει και υπόσταση στον ίδιο τον κλάδο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ιδιαίτερη δυναμική, εξυπηρετώντας την αυξημένη ζήτηση των επιχειρήσεων για προβολή στο internet.

Ραντεβού στις 23 & 24 Νοεμβρίου 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο, από 11:00 έως 20:00.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας και να κατεβάσετε το εισιτήριό σας, πατώντας εδώ.

Σας περιμένουμε!

Qbrains | Complete Digital Marketing Agency

Η ομάδα μας αναπτύσσει αποτελεσματικές στρατηγικές για επιχειρήσεις που σκέφτονται μπροστά. Διατηρούμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό για την αύξηση των αποτελεσμάτων των πελατών μας στις μηχανές αναζήτησης και στα Social Media
Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

Ζητήστε έναν ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο Ιστοσελίδας

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες Προώθησης Ιστοσελίδων SEO που βοηθούν τους πελάτες μας να αυξήσουν τα οργανικά τους αποτελέσματα δραστικά, ακόμη και όταν πρόκειται για εξαιρετικά ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά.

Εγγραφή στο Newsletter μας

Σχεδόν κάθε εβδομάδα θα σας έρχονται στο email σας, φρέσκα άρθρα για τεχνικές, τεχνολογίες, marketing πρακτικές κ.α. Δεν θα σας γεμίσουμε ποτέ με SPAM.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα τα Άρθρα

Αφήστε ένα μήνυμα