IDEALPRESS.GR

Θέλετε να κάνουμε και για εσάς κάτι αντίστοιχο;

Idealpress.gr Επαγγελματικά Ρούχα & Στολές Εργασίας B2B & B2C Eshop από την Qbrains

Η εταιρεία IDEAL PRESS ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 80 με έδρα την Θεσσαλονίκη. Από το ξεκίνημά της η εταιρία δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της εμπορίας επαγγελματικής ένδυσης και υπόδησης, ακόμα και με ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά. Πλέον λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία και το ηλεκτρονικό κατάστημα για χονδρική αλλά και λιανική!

4ψήφιο νούμερο κερδών

Μηνιαίο Milestone Αύξησης χρηστών & Πωλήσεων

Μείωση Bounce Rate στο 32,3%

A' Security Grade 

Τι είπε ο πελάτης για το έργο

“Άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της εταιρίας μας, με εξυπηρέτηση που ξεπερνά τα όρια του συμβολαίου. Η Qbrains ήταν η σύμμαχός μας στην ανάδειξη της νέας μας ιστοσελίδας σε πολλαπλά επίπεδα.”

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολλή καλή συνεργασία μας. Η δουλεία σας ήταν εξαιρετική καθώς και η εξυπηρέτηση σας. Από την κατασκευή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, το πώς να σχεδιάσουμε την δομή του, έως και το marketing από πίσω.

Σας ευχαριστούμε επίσης για τη βοήθεια στα social media, αλλά και των διαφημίσεων AdWords που κάνουμε μαζί. Η δουλειά μας ανέβηκε κατακόρυφα έπειτα από την υποστήριξη που μας παρείχατε σε όλα τα επίπεδα.

Ευχαριστούμε πολύ!!

Κουλέλης Δημήτριος

Τεχνολογίες & Υπηρεσίες που Χρησιμοποιούνται

 • Wordpress
 • Woocommerce
 • Apache2
 • Ngix - Proxy Accelerator
 • Qbrains Private Cloud  
 • OnSite S.E.O
 • Google AdWords
 • Google Analytics
 • Google Tag Manager
 • Facebook & Instagram Διαφημίσεις 

Η Πρόκληση

Ο κ. Κούλελης, ιδιοκτήτης της εταιρίας IdealPress, ήθελε από το 2014 ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, να τον βοηθήσει στις ηλεκτρονικές του πωλήσεις, τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική πώληση. Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες στο παρελθόν, βρήκε την Qbrains Complete Digital Agency για να πραγματοποιήσει το όνειρο του. Όπως καταλαβαίνει κανείς, ένας άνθρωπος που πάντα τον υποσχόντουσαν πράγματα αλλά ποτέ δεν τα έβλεπε να υλοποιούνται, είναι το λιγότερο δύσπιστος με κάποιον καινούργιο συνεργάτη και σίγουρα πιο απαιτητικός. Η ομάδα μας όμως, είναι συνηθισμένη στις υψηλές απαιτήσεις ενός project και στην μεγάλη πίεση χρόνου. Πέρα από την πίεση χρόνου, όσον αφορά το ίδιο το ηλεκτρονικό κατάστημα (1 μήνα), ο ιδιοκτήτης ήθελε να έχουν περαστεί στο eshop του και 2000 προϊόντα μέσα σε 2 μήνες από την ημέρα της υλοποίησης των τεχνικών και λειτουργικών κομματιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, τα οποία προϊόντα περιελάμβαναν επεξεργασία εικόνας, μοντάζ, αφαίρεση background, χρωματική και τέλος εισαγωγή στην πλατφόρμα. 

Η πλατφόρμα θα έπρεπε να είναι ταχύτατη, να υποστηρίζει εύκολα καινούργιες γλώσσες, να έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει περισσότερα προϊόντα και να βγει ψηλά στα αποτελέσματα της Google σε σχέση με κάποιους συγκεκριμένους ανταγωνιστές.

Η Λύση

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στο διεθνώς γνωστό και βραβευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το WordPress σε συνδυασμό με το πλέον πιο διαδεδομένο και ώριμο eCommerce platform στον πλανήτη, το WooCommerce. Δείτε την διανομή των ηλεκτρονικών καταστημάτων σύμφωνα με την Alexa. Την απόφαση την πήραμε μετά από ώριμη σκέψη και μετά από συζήτηση που κάναμε με τον ιδιοκτήτη και την ομάδα του. Το προηγούμενο ηλεκτρονικό τους κατάστημα ήταν βασισμένο σε μία πλατφόρμα που δεν ήταν  εγγενής eCommerce (Joomla + VirtueMart), έπρεπε όμως να είμαστε σίγουροι ότι κανένας από το τμήμα marketing, πωλήσεων και έλεγχο παραγγελιών δεν θα είχε πρόβλημα να δουλέψει στην καινούργια πλατφόρμα και να κάνει την δουλειά του εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οι δυνατότητες που μας έδωσε το WooCommerce ήταν απλά απεριόριστες. Βέβαια η "αγάπη" που έχει και η Google σε σχέση με το WordPress ήταν ακόμα ένας καλός λόγος επιλογής της συγκεκριμένης λύσης που προτείναμε.

Η σελίδα χρησιμοποιεί Responsive τεχνολογία, που σημαίνει ότι είναι εύχρηστη και λειτουργική για όλες τις συσκευές (κινητά, ταμπλέτες, υπολογιστές κ.α).

Εννοείται πως θέλαμε να είναι ένα γρήγορο ηλεκτρονικό κατάστημα, ελαχιστοποιήσαμε τα περισσότερα requests, από javascripts, css κ.α και σχεδιάσαμε όλη την τεχνολογία να δουλεύει άψογα σε μηχάνημα που ανήκει στο Private Cloud της Qbrains, με έναν από τους πιο γρήγορους Web Servers παγκοσμίως. Τον Nginx (Engine X) ο οποίος λειτουργεί σαν proxy-accelerator.  Η σελίδα είναι ακόμα σε μορφή Beta V3 που σημαίνει ότι ακόμα κάνουμε εργασίες από πίσω για να την κάνουμε ακόμα πιο γρήγορη, ενώ δέχεται μηνιαίως 10.000+ χρήστες.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, περιλαμβάνει τα κορυφαία plugin μας, για την σωστή λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων σήμερα, όπως ενημέρωση και αυτόματη λειτουργία για κουπόνια, έλεγχο και μέτρηση βάρους σε συνδυασμό με δωρεάν αποστολές και δώρα, ειδικές εκπτώσεις σε περίπτωση περισσοτέρων από ένα προϊόντων στους χονδρέμπορους, πληρωμές με κάρτες μέσω της VIVA Payments & Paypal, GDPR Ready, SSL κλειδί ασφαλείας και το ειδικό plugin μας για SKROUTZ & BEST PRICE. 

Google AdWords / SEO & Social Media

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα τρέχουμε κατά καιρούς διάφορες καμπάνιες σε Google AdWords, Facebook Ads αλλά και Instagram Ads. Ενώ βοηθάμε και συμβουλεύουμε το τμήμα marketing του πελάτη για την Social Media στρατηγική του ενώ παράλληλα "τρέχουμε" και OnSite SEO. Για λόγους εχεμύθειας & negative SEO δεν θα αναφερθούμε περισσότερο στις λύσεις και στις λέξεις κλειδιά που τρέχουμε αλλά υπερηφανευόμαστε ότι σε ένα διάστημα 4 μηνών καταφέραμε να φέρουμε στην πρώτη σελίδα περισσότερα από 120 λέξεις κλειδιά, ενώ ορισμένα από αυτά είναι και πρώτο αποτέλεσμα! 

Skoutz & Best Price

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει ένα ειδικό plugin που σχεδιάσαμε για την αυτόματη εισαγωγή των προϊόντων του eshop, στις κορυφαίες μηχανές αναζήτησης τιμών στην Ελλάδα, το Skroutz & το Bestprice.gr 

Αποτελέσματα

Η Ιστοσελίδα είναι από τις λίγες στον παγκόσμιο ιστό που λαμβάνει A+ Grade ποιότητας και ασφάλειας δεδομένων με χρήση SSL. Τα αποτελέσματα σε σχέση με τις επισκέψεις ήταν μέσα στο πρώτο τετράμηνο αύξηση σχετικής επισκεψιμότητας 1208% σε σχέση με το προηγούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα, ελαχιστοποίηση του Bounce Rate από 90% στο 32,3% και αύξηση χρόνου θέασης από μέσο όρο 0.40 λεπτών στα 2,40~ λεπτά.

Το πιο σημαντικό επίτευγμα μας δεν είναι τα τεχνικά κομμάτια. Είναι η αύξηση των μηνιαίων εσόδων, που δείχνει ότι η στρατηγική και οι επιλογές μας στον τρόπο λειτουργίας και κατασκευής των ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι αποτελεσματική.

Μέσα σε ένα διάστημα 4 μηνών, καταφέραμε να έχουμε ένα μηνιαίο 4ψήφιο νούμερο που δεν θα αναφέρουμε για λόγους NDA, αλλά θα αναφέρουμε ότι το Google Analytics μας ενημερώνει κάθε μήνα, από τότε, ότι θέτουμε καινούργια Milestone στα μηνιαία έσοδα σε σχέση με κάθε προηγούμενο μήνα! 

Idealpress Profits Milestone Google Analytics - Qbrains

Εσύ ακόμα ψάχνεις που θα κατασκευάσεις το Eshop σου;

Περισσότερα Case Studies

Δείτε όλα τα case studies

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων