Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Digital Marketing & Strategy | Qbrains

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Digital Marketing

Με στόχο να καθορίσουμε μία αποτελεσματική ψηφιακή στρατηγική την οποία θα ακολουθείτε και θα εστιάζει στο Leadership του Brand σας και στους εμπορικούς σας στόχους. Αυξάνοντας τα έσοδα ενώ παράλληλα μειώνοντας τα έξοδα σας και εκπαιδεύοντας το προσωπικό σας. Ενώ σας βοηθάμε στην καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες σας. Επειδή αυτές πρέπει να είναι οι πρώτες και ζωτικές σημασίας προτεραιότητές σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τις εφαρμόσετε.

Ακόμα και αν έχετε δημιουργήσει αλλού την ιστοσελίδα, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, το portal σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανεβείτε στα rankings των μηχανών αναζήτησης, να σας βοηθήσουμε με τις online καμπάνιες σας και την Digital Marketing Στρατηγική σας, παρέχοντάς σας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλο το εύρους των Digital Marketing προσπαθειών σας. 

Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες είναι μια πολύτιμη επιλογή για εκείνους που δεν ψάχνουν να αναθέσουν σε τρίτους λύσεις για την επιχείρησή τους. Μπορούμε να βοηθήσουμε και να παρέχουμε στην ομάδα σας συμβουλευτική, τεχνολογική υποστήριξη σε όλους τους τομείς. Από τα μηχανήματα (servers), την τεχνολογία της ιστοσελίδας, του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, του portal σας, ειδικές τεχνικές marketing για online καμπάνιες κ.α

Είμαστε υπερήφανοι για τη βαθιά γνώση της βιομηχανίας και την εμπειρία μας στην παροχή ηγετικών ψηφιακών και δημιουργικών λύσεων. Παρέχουμε στους πελάτες μας όλη μας την δημιουργική εμπειρία και τεχνογνωσία και παραδίδουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Effective Digital Consultancy Strategy

Όλα αρχίζουν από την αναγνώριση και κατανόηση, έτσι και εμείς, πρέπει να κατανοήσουμε το προϊόν, την υπηρεσία, τους πελάτες, τις ανάγκες τις επιχείρησής σας ή και τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετές συνεντεύξεις με εσάς και τα μέλη της ομάδας σας. Οι ειδικοί μας μπορούν να αξιολογήσουν το αντίκτυπο και την αποτελεσματικότητα των ψηφιακών τεχνολογιών και τεχνικών marketing, ακόμα και να διερευνήσουν τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας καλά ή καλύτερα από εσάς. Η ομάδα μας μπορεί στη συνέχεια να προσδιορίσει KPIs για περαιτέρω μέτρηση και την αξιολόγησή τους με στόχο την στρατηγική σας επιτυχία.

Εκτός από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες μας, η επαγγελματική ομάδα μας μπορεί επίσης να δημιουργήσει την εικόνα της επιχείρησής σας με προφίλ personas καταναλωτή, την παρακολούθηση συμπεριφορών των πελατών και παρατηρώντας πώς οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν με το εμπορικό σας σήμα. Η έρευνα αυτή μας επιτρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα ποια σημεία επαφής είναι σημαντικά για τους πελάτες σας και πώς μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε σε ολόκληρο το "ταξίδι των καταναλωτών".

Μπορούμε να παρέχουμε κάθε μία από τις υπηρεσίες μας μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες στο πλαίσιο του Ψηφιακού Marketing & Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Effective Digital Consultancy Strategy

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων