Είπαν για εμάς

Είμαστε πολύ περήφανοι για τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας. Για την ακρίβεια βλέπουμε την σχέση μας με τους πελάτες μας πολύ ποιο προσωπικά από ότι οι περισσότερες εταιρίες εκεί έξω. Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας δεν αρχίζουν στις 9 το πρωί και τελειώνουν στις 6 το απόγευμα, είναι αντιθέτως πάντα ενεργές σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για να απολαμβάνουν την ποιότητα υπηρεσιών που αξίζουν! 

Testimonials - Qbrains.gr
Είστε απλά καταπληκτικοί, δεν έχω λόγια, να αρχίσω από την βοήθεια και την εξυπηρέτηση ή από τον τρόπο με τον οποίο βγήκαμε από μία πολύ δύσκολη θέση. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα
Insidesports.gr
IT Manager
Σας ευχαριστούμε πολύ που μας δώσατε την ευκαιρία να αναδείξουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας με τόσο μεγάλη ευκολία!
anastasia-theodoridou-beeasy-eu
Anastasia Theodoridou
CEO
Hercules is a very organized professional , with a deep knowledge of streaming technologies and a great collaborator under pressure. Trustworthy and reliable, with a very good perspective on managing live event coverage. I strongly recommend him!
Dimitris Dimitriadis
Dimitris Dimitriadis
Business Development Director
Θετική ενέργεια, εμπειρία, υπομονή, φρέσκες ιδέες, ποιότητα και ταχύτητα είναι μερικά από τα θετικά χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας με τον Κο Ασλανίδη και την Qbrains που συνεχίζεται απρόσκοπτα. Οι άνθρωποι, χαρακτήρας και επαγγελματική εμπειρία είναι η βάση της επιτυχημένης συνεργασίας μας
Άρης Μητακίδης
ΙΤ Manager, General Hospital of Kilkis
Εξαιρετική συνεργασία, με άμεση ανταπόκριση και ταχύτητες φόρτωσης ιστοσελίδων που δεν είχαμε δει στο παρελθόν. Επίσης, βοήθησε εξαιρετικά στην τοποθέτηση μας στις μηχανές αναζήτησης (Google κ.λπ.) το γεγονός ότι οι servers φιλοξενίας βρίσκονται εντός Ελλάδας. Συστήνω την Qbrains ανεπιφύλακτα...
Nikolaos Koumartzis
IT Manager, Εκδόσεις Πηγή
Στον όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στον Ελλαδικό χώρο, ξεκινήσαμε το 2008 τη συνεργασία μας με την Qbrains αναπτύσσοντας μια δυναμική ιστοσελίδα με σκοπό την προβολή μας στο διαδίκτυο. Στα οκτώ χρόνια συνεχούς  συνεργασίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας μας στην Qbrains, μπορούμε να αναφερθούμε στον επαγγελματισμό, την άριστη συνεργασία μας με τα στελέχη της καθώς επίσης και στην υψηλή ταχύτητα ανταπόκρισης και το σχεδόν μηδενικό down time της ιστοσελίδας μας.
Αφροδίτη Καράμπελα
Αναπληρώτρια Γενικού Διευθυντή
Άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της εταιρίας μας, με εξυπηρέτηση που ξεπερνά τα όρια του συμβολαίου. Η Qbrains ήταν η σύμμαχός μας στην ανάδειξη της νέας μας ιστοσελίδας σε πολλαπλά επίπεδα.
Sofia Salti
Υπεύθυνη Marketing, Artionrate