Web Development Services

Web Development Services

Έχουμε εμπειρία σε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης ιστοσελίδων & internet εφαρμογών για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να φτάσουν το πλήρες δυναμικό τους. Βάλτε την επιχείρησή σας σε απευθείας σύνδεση και κερδίστε περισσότερες πωλήσεις και περισσότερα Leads.

Έχουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ανάπτυξη εφαρμογών, αρχής γενομένης από το μηχάνημα που θα φιλοξενηθεί, τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιήσουμε, την αρχική κωδικοποίηση & το mark-up, τον σχεδιασμό και το περιεχόμενο έως και την ολοκληρωμένη στρατηγική σας. Είμαστε υπερήφανοι ως μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που εργάζονται μαζί. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε την ιστοσελίδα σας όχι μόνο για να κατατάσσεται σε υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και να δώσουμε μια πραγματικά καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες σας.

 

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, ενημερωτικά portal, extranets, intranets, κατά παραγγελία λύσεις λογισμικού, υβριδικές ή μη εφαρμογές, για tablet και κινητά, εφαρμογές Facebook, forum, καμπάνιες, προώθηση κ.α ή απλά ένα site που λειτουργεί σαν παρουσιαστικό για να εμφανίσετε τις υπηρεσίες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλες τις ανάγκες σας.

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Στην Qbrains αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση e-shop με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων και των Lead σας.

WP, Drupal, Magento

Χρησιμοποιούμε διεθνώς αναγνωρισμένα CMS (Content Management Systems) ανάλογα τις απαιτήσεις και τον πελάτη.

Intranets/Extranets

Η ομάδα μας αναπτύσσει εξειδικευμένες λύσεις για Intranets και ανάπτυξη Extranet ανάλογα τις απαιτήσεις τις επιχείρησης.

Facebook Applications

Δημιουργούμε custom made κατά παραγγελία εφαρμογές για το Facebook και άλλες πλατφόρμες, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες της καμπάνιας των πελατών μας.

Email Marketing Solutions

Δημιουργούμε για εσάς, με εσάς, την στρατηγική κινήσεων για τις email marketing καμπάνιες σας, ενώ σας βοηθάμε στην επιλογή των εργαλειών και των εικαστικών, για να μπορέσετε να παρακολουθείτε τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους χρήστες σας.

Server & Hardware

Αναλαμβάνουμε το πλήρες στήσιμο του server σας αναλόγως την εφαρμογή CMS που θα διαλέξουμε για εσάς, με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία για την εφαρμογή σας.

80

Πετυχημένα eshop

260

Ιστοσελίδες

98

Ειδικές Εφαρμογές Κλειστού Κώδικα

1200

Πετυχημένες Καμπάνιες

980

E-mail marketing strategies

3680

Keywords στην 1η Σελίδα Google

Cross-platform and Responsive web development

Cross-platform and Responsive web development

Κάνουμε αυστηρούς ελέγχους σε όλα μας τα project πριν την παράδοσή τους σε όλους τους βασικούς τύπους συσκευών, καθώς και στα προγράμματα περιήγησης και λειτουργικά συστήματα. Οι δοκιμές μας εκτελούνται τόσο σαν χρήστες όσο και σαν διαχειριστές για να εξασφαλίσουμε ότι δουλεύουν όλες οι λειτουργίες. Όλα μας τα project είναι Responsive, που σημαίνει ότι παίζουν άψογα σε όλες τις συσκευές.

Ασφαλές δοκιμαστικό περιβάλλον για το project σας

Καθ'όλη την διάρκεια τις διαδικασίας σας δίνουμε την δυνατότητα να ελέγχετε και να βλέπετε το project σας Live. Φυσικά, για να μην το βλέπει και ο ανταγωνισμός σας, πάντα χρησιμοποιούμε ασφαλείς, κλειστούς servers για να έχετε πρόσβαση μόνο εσείς.

Ασφαλές δοκιμαστικό περιβάλλον για το project σας

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων