Qbrains | Complete Digital Marketing Agency

Η ομάδα μας αναπτύσσει αποτελεσματικές στρατηγικές για επιχειρήσεις που σκέφτονται μπροστά. Διατηρούμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό για την αύξηση των αποτελεσμάτων των πελατών μας στις μηχανές αναζήτησης και στα Social Media

Επιδιώκουμε σχέσεις που βασίζονται στη διαφάνεια, την επιμονή, την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα με τους εργαζόμενους, τους πελάτες μας και άλλους επιχειρηματικούς εταίρους.

Η ομάδα των ειδικών μας δίνει πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα που συνδυάζουν τις δημιουργικές ιδέες με την μεγάλη εμπειρία μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οικοδομήσετε μια βιώσιμη, ουσιαστική σχέση με τους πελάτες σας, με τη συμμετοχή & ενασχόληση τους με την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας τα social media και άλλα μέσα.

Δουλεύουμε σε διάφορους τομείς, όπως ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, τεχνικές προδιαγραφές ιστοσελίδων για βέλτιστα αποτελέσματα, βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων σας για τις μηχανές αναζήτησης, κοινωνικό μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ψηφιακού μάρκετινγκ, φιλοξενία ιστοσελίδων σε δικό μας Datacenter, ενώ με τα άλλα 3 brand μας βοηθάμε και υποστηρίζουμε όλους τους τομείς που χρειάζεται μία σύγχρονη επιχείρηση σήμερα.

Όπως Live Video Streaming για ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, Audio Streaming για όσους θέλουν να ακουστούν στο διαδίκτυο (εκκλησίες, φορείς, ραδιόφωνα, σχολεία & πανεπιστήμια, κ.α) Ζωντανές μεταδόσεις μέσω διαδικτύου με επαγγελματικό συνεργείο, σκηνοθέτη και κάμερες, ενώ δεν σταματάμε εκεί, αφού παρέχουμε και B2B υπηρεσίες όπως Co-Location στο datacenter μας, παροχή WiFi Internet σε επιχειρήσεις που χρειάζονται γρήγορο και ασφαλές Internet κ.α. 

Επίσης λειτουργούμε και ένα ραδιοφωνικό portal με πάνω από 300.000 μοναδικούς χρήστες ανά μήνα, όπου ο καθένας μπορεί να ακούσει μουσική από ειδικά διαμορφωμένους player HTML5 και να συνομιλήσει με τους παραγωγούς και άλλους ακροατές. 

21

Δυναμικά Χρόνια στο Internet

1εκ

Επισκέπτες σε όλα μας τα site

38

Επιτυχημένες Email Καμπάνιες

360

Λέξεις Κλειδιά στη 1η σελίδα αναζήτησης

12

Σταθεροί / Επιτυχημένοι Συνεργάτες

60

SEO (Search Engine Optimization) Καμπάνιες

Senior IT Manager
Senior ASP Developer
Senior PHP Developer
Hercules Aslanidis, CEO, Qbrains Interactive
Founder and President

130 πελάτες

68 Live Events

60 Live Radios

3,5εκ.+ Γραμμές κώδικα

Η φιλοσοφία μας

Μετά από 21 χρόνια εμπειρίας στο Internet και στα νέα μέσα, δημιουργήσαμε μια ομάδα επαγγελματιών σε όλους τους τομείς και εργαλεία που σκοπό έχουν να αλλάξουν τον τρόπο που οι επιχειρήσεις μιλάνε, ακούνε και μοιράζονται online. 

Passionate About Our Clients

Τα project μας μιλάν από μόνα τους. Είναι στόχος μας να παραδίδουμε εξαιρετικές υπηρεσίες κατάλληλα προσαρμοσμένες για κάθε έναν από τους πελάτες μας, μικρούς ή μεγάλους. Ενώ το ενδιαφέρον και το support μας δεν σταματάει με την παράδοση του project

Ορόσημα

Μερικά αξιοσημείωτα γεγονότα που πέρασε η εταιρία μας.

2004

Φεβρουάριος, 2004

Δημιουργούμε την StreamWithQ, ένα brand που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει όλες τις υπηρεσίες Data & Video Streaming

Μάρτιος, 2006

Δημιουργούμε ύστερα από μεγάλη ζήτηση της αγοράς την Yourmedia, που έχει ως σκοπό την μετάδοση εκδηλώσεων ζωντανά στο διαδίκτυο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να την κάνει εγγραφή σε ψηφιακά μέσα και σε OnDemand περιεχόμενο. Η Yourmedia.gr είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που δημιούργησε τέτοιες υπηρεσίες που στοχεύουν και σε όλες τις κινητές συσκευές!

Οκτώβριος, 2013

Αναβάθμιση των γραμμών μας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, το κέντρο των Βαλκανίων με 5Gbps Bandwidth για όλους μας τους πελάτες!

2014

Φεβρουάριος, 2014

Κατασκευάζουμε την πρώτη και μοναδική πλατφόρμα Video στην Ελλάδα, το Vidblee. Το Vidblee είναι ένα σύγχρονο και δυναμικό OVP (Online Video Platform) και είναι ένα ιδανικό εργαλείο για Video Marketing. Οργανώνει την βίντεο βιβλιοθήκη σας, σας βοηθά να δημιουργήσετε Ζωντανές μεταδόσεις, ενώ ταυτόχρονα κατασκευάζει players συμβατούς με όλες τις κινητές συσκευές με ένα κλικ του mouse σας. Παράγει ακριβή στατιστικά ενώ στα επόμενα μας σχέδια είναι να προσαρμόσουμε και άλλες νέες τεχνολογίες όπως intergration με facebook, youtube, mailchimp, ενώ σκοπεύουμε να δημιουργεί και μοναδικές landing pages για το δικό σας WebTv

Αύγουστος, 2014

Μετά από καιρό αναβαθμίζουμε την πρώτη έκδοση του ubroadcast.gr ενός portal που αφήνει τους χρήστες να ακούσουν όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδος σε ΟΛΕΣ τις συσκευές τους, ενώ θυμάται το ιστορικό τους αλλά και τον player που χρησιμοποίησαν. Ένα ακόμα μοναδικό προσόν του ραδιοφωνικού portal είναι ότι είναι το πρώτο και μοναδικό social portal

Δεκέμβριος, 2015

Μετά από μία δύσκολη χρονιά για την χώρα μας, αλλά πολύ καλή για τα social media & internet, με πάνω από 600.000 μοναδικούς χρήστες σε όλα μας τα μέσα, η qbrains αλλάζει εικόνα και branding και προχωράει στην καινούργια χρονιά με νέα δυναμική και #material_design !

Δημιουργήστε και εσείς μαζί μας!