MOUNTATHOS-ESHOP.COM

Θέλετε να κάνουμε και για εσάς κάτι αντίστοιχο;

MOUNTATHOS-ESHOP.COM - ARTIONRATE - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ | Qbrains,gr

Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Έκθεσης Προϊόντων Αγίου Όρους, θα βρείτε αγνά και φυσικά μοναστηριακά προϊόντα, όπως παρθένο ελαιόλαδο, κεραλοιφές, κρέμες, βάμματα, κρασί, μέλι, τρόφιμα, εργόχειρα, εικόνες και βιβλία, από επιλεγμένες Ιερές Μονές, Κελιά και Σκήτες της Ορθοδοξίας. Απολαύστε τον νέο σχεδιασμό, την εύκολη πλοήγηση και φυσικά… τις γρήγορες και ασφαλείς αγορές σας, με ένα κλικ. 

Αύξηση χρόνου θέασης

Μείωση Bounce Rate 42%

A' Performance Grade 

A' Security Grade 

Τι είπε ο πελάτης για το έργο

“Άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της εταιρίας μας, με εξυπηρέτηση που ξεπερνά τα όρια του συμβολαίου. Η Qbrains ήταν η σύμμαχός μας στην ανάδειξη της νέας μας ιστοσελίδας σε πολλαπλά επίπεδα.”

Η Πρόκληση

Ένα αισθητά δύσκολο project από την αρχή. Απαιτητικές προδιαγραφές, ιδιαίτερο design, πολλαπλά target group και η ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες είναι αυτά που καθιστούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της Artionrate ένα από τα πιο δύσκολα project μας.

Η Λύση

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στο διεθνώς γνωστό και βραβευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το WordPress σε συνδυασμό με το πλέον ποιο διαδεδομένο και ώριμο eCommerce platform στον πλανήτη. Δείτε την διανομή των ηλεκτρονικών καταστημάτων σύμφωνα με την Alexa. Την απόφαση την πήραμε μετά από ώριμη σκέψη και σε συνδυασμό με την συζήτηση που κάναμε με τον ιδιοκτήτη και την ομάδα του. Το προηγούμενο ηλεκτρονικό τους κατάστημα ήταν βασισμένο σε μία πλατφόρμα που δεν είναι εγγενής eCommerce (Joomla + VirtueMart), έπρεπε όμως να είμαστε σίγουροι ότι κανένας από το τμήμα marketing, πωλήσεων και έλεγχο παραγγελιών δεν θα είχε πρόβλημα να δουλέψει στην καινούργια πλατφόρμα και να κάνει την δουλειά του εύκολα και γρήγορα.

Η δυνατότητες που μας έδωσε το Woo-commerce ήταν απλά απεριόριστες. Σε συνδυασμό με την ενεργή ομάδα plugin developers ήμασταν σίγουροι για την επιτυχία.  Βέβαια η "αγάπη" που έχει και η Google σε σχέση με το WordPress ήταν ακόμα ένας καλός λόγος επιλογής της όλης λύσης.

Η σελίδα χρησιμοποιεί Responsive τεχνολογία, που σημαίνει ότι είναι εύχρηστη και λειτουργική για όλες τις συσκευές (κινητά, ταμπλέτες, υπολογιστές κ.α)

Φυσικά επειδή θέλαμε να είναι ένα γρήγορο ηλεκτρονικό κατάστημα, ελαχιστοποιήσαμε τα περισσότερα requests, από javascripts, css κ.α και σχεδιάσαμε όλη την τεχνολογία να δουλεύει άψογα σε ειδικό μηχάνημα με έναν από τους πιο γρήγορους Web Servers παγκοσμίως. Τον Nginx (Engine X). Η σελίδα είναι ακόμα σε μορφή Beta V2 που σημαίνει ότι ακόμα κάνουμε εργασίες από πίσω για να την κάνουμε ακόμα πιο γρήγορη.

Google AdWords / SEO & Social Media

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα τρέχουμε καμπάνιες Google AdWords σε συνδυασμό με το τμήμα Marketing της εταιρίας. Τους βοηθάμε και τους συμβουλεύουμε για την Social Media στρατηγική τους ενώ τρέχουμε και OnSite SEO. Για λόγους εχεμύθειας & negative SEO δεν θα αναφερθούμε περισσότερο στις λύσεις και στις λέξεις κλειδιά που τρέχουμε. 

Αποτελέσματα

Η Ιστοσελίδα είναι από τις λίγες στον παγκόσμιο ιστό που λαμβάνει A+ Grade ποιότητας και ασφάλειας δεδομένων με χρήση SSL. Τα αποτελέσματα σε σχέση με τις επισκέψεις ήταν μέσα στο πρώτο τρίμηνο αύξηση σχετικής επισκεψιμότητας 108% σε σχέση με το προηγούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα, ελαχιστοποίηση του Bounce Rate από 70% στο 42,3% και αύξηση χρόνου θέασης από μέσο όρο 2 λεπτών στα 3,40~ λεπτά.

Περισσότερα Case Studies

Δείτε όλα τα case studies

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων