SPALOCATORS.COM

Θέλετε να κάνουμε και για εσάς κάτι αντίστοιχο;

SPALOCATORS.COM - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ONLINE BOOKING | Qbrains.gr

Το SpaLocators.com, είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα Marketing & online κρατήσεων που λειτουργεί ως ιστότοπος συγκέντρωσης, προβολής και προώθησης των υπηρεσιών για χώρους όπως, Spa, nail bars, hotel/resort spa,κέντρα ευεξίας & αισθητικής ,κομμωτήρια, wellness & beauty centers. Ανακαλύψτε νέους χώρους και υπηρεσίες κοντά σας, και κάντε Δωρεάν τις κρατήσεις σας σε πραγματικό χρόνο, επωφεληθείτε από τις προσφορές των καταστημάτων που αλλάζουν ανάλογα με την ημέρα και την ώρα.

2,76'' Loading Time

Μόνο 86 Requests

IIS 7.5 Web Farm 

2.76MB Page Size 

Η Πρόκληση

Ίσως και από τα πιο δύσκολα project μας, το spalocators.com δεν είναι απλά μία ιστοσελίδα online booking, είναι ένα CRM και Lead Generation εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες που βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα. Ο Ιδιοκτήτης, ήθελε εκτός από ένα marketplace και μία ιστοσελίδα online booking ραντεβού (ωρών-υπηρεσιών) να αλλάξει και τον τρόπο της καθημερινής εργασίας των επιχειρηματιών που θα έμπαιναν στο portal. Μας ενημέρωσε από την αρχή για τις βλέψεις και για την φιλοσοφία του, κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και θα έπρεπε να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να το υλοποιήσουμε.

Η Λύση

Το συγκεκριμένο δεν ήθελε πολύ σκέψη, υλοποιήσαμε όλο το project στο CMS μας, το SmartSite έκδοσης .net, μας έδωσε την δυνατότητα για πολύπλοκες και σωστά προγραμματιστικά δυνατότητες. Δημιουργήσαμε εξ'ολοκλήρου ένα custom κομμάτι πληρωμών & διαχείρισης ποσοστών αλλά και split payments. Αυτόματα δηλαδή να πληρώνονται ο καταστηματάρχης αλλά και ο ιδιοκτήτης. Τρία (3) δυναμικά backend, ένα για τον εκάστοτε καταστηματάρχη που θα διαχειριζόταν τον λογαριασμό του και το κατάστημα του, ένα για τον πελάτη που ήθελε να κάνει book αλλά και να δει τις προηγούμενες παραγγελίες του και ένα για τον επιχειρηματία (διαχειριστή) που θα έλεγχε όλες τις εγγραφές αλλά και τους απλά στοιχεία των καταστημάτων που ήταν εγγεγραμμένοι. Στο κεντρικό backend σύστημα των καταστημάτων, δημιουργήσαμε μια ειδική εφαρμογή Schedule & Booking, όπου ο καθένας θα μπορούσε να εισάγει τους υπαλλήλους του, τα ρεπά τους, τις ημέρες αλλά και ώρες εργασίας τους ενώ ταυτόχρονα μπορούσε να τους συνδέσει όλους με τις διάφορες υπηρεσίες που διαθέτει. Το σύστημα αυτόματα μπορεί να παρουσιάσει αποδόσεις υπαλλήλων, ώρες εργασίας κ.α

Η σελίδα χρησιμοποιεί Responsive τεχνολογία, που σημαίνει ότι είναι εύχρηστη και λειτουργική για όλες τις συσκευές (κινητά, ταμπλέτες, υπολογιστές κ.α)

Φυσικά επειδή θέλαμε να είναι γρήγορο και όχι απλά γρήγορο, αστραπιαίο. Κάναμε τα μαγικά μας με τον κώδικα, ελαχιστοποιήσαμε τα περισσότερα requests, από javascripts, css κ.α και σχεδιάσαμε όλη την τεχνολογία να δουλεύει άψογα σε ειδικό μηχάνημα. Η ιστοσελίδα δουλεύει σε πλήρως Custom IIS Server Farms, με πλήρη ασφάλεια δεδομένων και backup ανά 2 ώρες Η ταχύτητα και τα αποτελέσματα μας ήταν θεαματικά.

Αποτελέσματα

Η Σελίδα είναι ακόμα υπό μορφή Beta, ενώ ακόμα κάνουμε αναβαθμίσεις και προσθέτουμε καινούργια πράγματα καθημερινά. Η σελίδα δέχεται ακόμα και υπό μορφή beta, καθημερινά 6000 επισκέψεις, με τουλάχιστον 20% εγγραφές και καθημερινές πωλήσεις.

Με βάση τα αποτελέσματα μετρήσεων ταχύτητας διεθνών εργαλείων, η ιστοσελίδα φορτώνει σε 2,76'' ενώ φορτώνει 86 request, το μέγεθος τις αρχικής σελίδας δεν ξεπερνάει τα 2,2ΜB

Δείτε τα αποτελέσματα τις μέτρησης.

Περισσότερα Case Studies

Δείτε όλα τα case studies

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων