ORTHOPEDIKOS-VERIA.GR

Θέλετε να κάνουμε και για εσάς κάτι αντίστοιχο;

ORTHOPEDIKOS-VERIA.GR - ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ | Qbrains | Qbrains,gr

Ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Δρ. Γεώργιος A. Ευγενιάδης, MD, MSc, MSc, PhD αποφοίτησε με άριστα, με 2 υποτροφίες επίδοσης και με 2 επιστημονικές δημοσιεύσεις από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Περούτζια, στην Ιταλία, ενώ προηγουμένως έλαβε και το πτυχίο του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με έμφαση στην Αθλητιατρική. Εκπαιδεύτηκε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και στη Μονάδα Αθλητικών Κακώσεων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και πήρε τον τίτλο του Ορθοπεδικού Χειρουργού από τη Επιτροπή της Θεσσαλονίκης.

1,59'' Loading Time

Μόνο 72 Requests

1.6MB Page Size 

380% Αύξηση Επισκεψιμότητας 

Τι είπε ο πελάτης για το έργο

“Τα παιδιά είναι απλά εξαιρετικά. Δεν είχα ιδέα ότι το internet θα μπορούσε να ήταν τέτοιο εργαλείο για το Ιατρείο μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι τα Social Media και ιδιαίτερα το Facebook θα μου έδινε την δυνατότητα να κάνω αυτό που αγαπάω περισσότερο, τόσο εύκολα και γρήγορα... να βοηθάω τους ασθενείς μου αλλά και άγνωστους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Μου παραχωρήσατε τα καλύτερα εργαλεία... εσάς!

Η Πρόκληση

Η Ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για πελάτη της εταιρίας beeasy.eu, στα πλαίσια τις συνεργασίας τους, ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Ευγενιάδης Γεώργιος χρειαζόταν μία καινούργια ιστοσελίδα που να παρουσιάζει τις υπηρεσίες του με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ήθελε και να μπορεί να έχει την αρθρογραφία του, μαζί με πολλές μαρτυρίες ασθενών σε μορφή video. 

Η Λύση

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στο διεθνώς γνωστό και βραβευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το WordPress. Ήταν μία απόφαση που πήραμε μετά από αρκετή σκέψη και την λάβαμε γιατί ή πλατφόρμα είναι από τις πιο εύκολα διαχειρίσιμες παγκοσμίως. Έτσι ήμασταν σίγουροι ότι κανένας από το τμήμα του ιατρού ή της συντακτικής ομάδας δεν θα είχε πρόβλημα να την δουλέψει και να κάνει την δουλειά του εύκολα και γρήγορα. Επίσης μας έδωσε εύκολα την δυνατότητα να δημιουργήσουμε διαφορετικά επίπεδα χρηστών μέσα στην πλατφόρμα όπου ο καθένας έχει το δικό του κομμάτι. 

Η σελίδα χρησιμοποιεί Responsive τεχνολογία, που σημαίνει ότι είναι εύχρηστη και λειτουργική για όλες τις συσκευές (κινητά, ταμπλέτες, υπολογιστές κ.α)

Φυσικά επειδή θέλαμε να είναι γρήγορο, αλλά όχι απλά γρήγορο, καλύτερα αστραπιαίο! Έτσι κάναμε τα μαγικά μας με τον κώδικα, ελαχιστοποιήσαμε τα περισσότερα requests, από javascripts, css κ.α και σχεδιάσαμε όλη την τεχνολογία να δουλεύει άψογα σε ειδικό μηχάνημα με έναν από τους πιο γρήγορους Web Servers παγκοσμίως. Τον Nginx (Engine X) Η ταχύτητα και τα αποτελέσματα μας ήταν θεαματικά.

Αποτελέσματα

Δημιουργήσαμε μία ιστοσελίδα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία του Ιατρού, με εργαλεία που μπορεί να εμπιστευθεί, φόρμες για Lead Generation, καθώς και Social Media profiles. Επίσης λόγω τις ανανέωσης τις ιστοσελίδας, και λίγο από τα μαγικά μας σε OnSite & Local SEO η επισκεψιμότητα και τα Lead του ιατρείου ανέβηκαν στα ύψη! 

Με βάση τα αποτελέσματα μετρήσεων ταχύτητας διεθνών εργαλείων, η ιστοσελίδα φορτώνει σε 1,59'' ενώ φορτώνει μόνο 72 request, το μέγεθος τις αρχικής σελίδας δεν ξεπερνάει τα 1,6ΜB

Δείτε τα αποτελέσματα τις μέτρησης.

Περισσότερα Case Studies

Δείτε όλα τα case studies
Ηλεκτρονικό Κατάστημα για την Idealpress.gr Επαγγελματικά Ρούχα & Στολές Εργασίας B2B & B2C Eshop από την Qbrains

IDEALPRESS.GR

Μοναδικά κατασκευασμένο eshop B2B & B2C για την Idealpress.gr από τις λίγες στο χώρο…
Continue reading
Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη, Drmoutsoudis.gr | Qbrains

DRMOUTSOUDIS.GR

Επανορθωτική χειρουργική (Ογκολογία Δέρματος – Μαστού, Αποκατάσταση Μαστού, και Χειρουργική Άκρας Χείρας), Αισθητική Χειρουργική…
Continue reading
Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη, Technoenergy.eu | Qbrains

TECHNOENERGY.EU

Ανακαίνιση Σπιτιού, Ανακαίνιση Μπάνιου & Κουζίνας, Καταστημάτων & Γραφείων στις Καλύτερες τιμές τις αγοράς…
Continue reading
MOUNTATHOS-ESHOP.COM - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ | Qbrains

MOUNTATHOS-ESHOP.COM

Προϊόντα Αγίου Όρους, Αυθεντικά Αγιορείτικα και Μοναστηριακά Προϊόντα από Ορθόδοξες Ιερές Μονές της Ελλάδος…
Continue reading
PRUNAS.GR - ONLINE DELIVERY | Qbrains

PRUNAS.GR

Prunas Online Delivery, Σουβλάκια Εύκολα και γρήγορα με αποκλειστικές προσφορές
Continue reading
PG-PLAISIO.GR - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ | Qbrains

PG-PLAISIO.GR

Το Μεγαλύτερο ηλεκτρονικό μαγαζί για αφίσες, πίνακες ζωγραφικής και δώρα! Με παραπάνω από 13…
Continue reading
KEEPSMILING.GR - ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ | Qbrains

KEEPSMILING.GR

Ορθοδοντικό Ιατρείο, Καραθανάση – Πετράκη
Continue reading
SPALOCATORS.COM - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ | Qbrains

SPALOCATORS.COM

Online Booking Marketplace για Spa, hotel/resort κ.α
Continue reading

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων