GHKILKIS.GR

Θέλετε να κάνουμε και για εσάς κάτι αντίστοιχο;

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ | Qbrains.gr

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ξεκίνησε τη λειτουργία του κατά το 1928, στο πλαίσιο λειτουργίας των Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων της περιοχής του Κιλκίς, με δύναμη 20 κλινών με τον τίτλο «Νοσοκομείο Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων περιοχής Κιλκίς». Σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς διαθέτει παραπάνω από 15 τομείς και διακόσιες δέκα πέντε (215) οργανικές κλίνες. Είναι βραβευμένο Νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με επίσημη έκθεση του Υπουργείου Υγείας, το νοσοκομείο βρίσκεται Στα πέντε καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας

1,32 Loading Time

Μόνο 80 Requests

A' Performance Grade 

1.8MB Page Size 

Τι είπε ο πελάτης για το έργο

"Θετική ενέργεια, εμπειρία, υπομονή, φρέσκες ιδέες, ποιότητα και ταχύτητα είναι μερικά από τα θετικά χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας με τον Κο. Ασλανίδη και την Qbrains που συνεχίζεται απρόσκοπτα. Οι άνθρωποι, χαρακτήρας και επαγγελματική εμπειρία ειναι η βαση της επιτυχημενης συνεργασίας μας"

A.Μητακίδης
ΙΤ Manager
General Hospital of Kilkis

Η Πρόκληση

Να δημιουργήσουμε από το 0 την εικόνα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, καθώς αυτή η ιστοσελίδα ήταν η πρώτη τους. Σε αυτό είχαμε από τα μεγαλύτερα άγχη γιατί η πρώτη φορά είναι πάντα η ποιο δύσκολη για κάποιον πελάτη. Ακόμα ένα άγχος μας ήταν το γεγονός ότι το Νοσοκομείο ήταν βραβευμένο για τις κλίνες του,  η Online παρουσία του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο. Σαφέστατα η έκδοση θα έπρεπε να είναι άμεσα προσβάσιμη και να παρουσιάζεται σωστά από όλες τις συσκευές.Έτσι μας μπήκε στο μυαλό να δημιουργήσουμε την πιο γρήγορη, εύκολη και εύχρηστη ιστοσελίδα Νοσοκομείου στην Ελλάδα και συνάμα την ποιο όμορφη. Έτσι και κάναμε.

Η Λύση

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στο διεθνώς γνωστό και βραβευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το WordPress. Ήταν μία απόφαση που πήραμε μετά από αρκετή σκέψη και την λάβαμε γιατί ή πλατφόρμα είναι από τις πιο εύκολα διαχειρίσιμες παγκοσμίως. Έτσι ήμασταν σίγουροι ότι κανένας από το τμήμα του νοσοκομείου δεν θα είχε πρόβλημα να την δουλέψει και να κάνει την δουλειά του εύκολα και γρήγορα. Επίσης μας έδωσε εύκολα την δυνατότητα να δημιουργήσουμε διαφορετικά επίπεδα χρηστών μέσα στην πλατφόρμα όπου ο καθένας έχει το δικό του κομμάτι. 

Η σελίδα χρησιμοποιεί Responsive τεχνολογία, που σημαίνει ότι είναι εύχρηστη και λειτουργική για όλες τις συσκευές (κινητά, ταμπλέτες, υπολογιστές κ.α)

Φυσικά επειδή θέλαμε να είναι γρήγορο, αλλά όχι απλά γρήγορο, καλύτερα αστραπιαίο. Κάναμε τα μαγικά μας με τον κώδικα, ελαχιστοποιήσαμε τα περισσότερα requests, από javascripts, css κ.α και σχεδιάσαμε όλη την τεχνολογία να δουλεύει άψογα σε ειδικό μηχάνημα με έναν από τους πιο γρήγορους Web Servers παγκοσμίως. Τον Nginx (Engine X) Η ταχύτητα και τα αποτελέσματα μας ήταν θεαματικά.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, η ιστοσελίδα τελείωσε μέσα σε έναν μήνα από την αρχή της συμφωνίας μας, όλοι οι υπάλληλοι μας βοήθησαν να τελειώσουμε την δουλειά μας χωρίς προβλήματα. Πέρα από τα βασικά καλούδια που κάνουμε πάντα εγκατάσταση σε μία νέα ιστοσελίδα, σε αυτήν προσθέσαμε και έξτρα λειτουργίες για caching & acceleration. Εξάλλου είναι από τα αγαπημένα μας "παιδιά"

Με βάση τα αποτελέσματα μετρήσεων ταχύτητας διεθνών εργαλείων, η ιστοσελίδα φορτώνει σε 1,32'' ενώ φορτώνει μόνο 80 request, το μέγεθος τις αρχικής σελίδας δεν ξεπερνάει τα 1,8ΜB, ενώ είναι από τις λίγες σε παγκόσμιο επίπεδο που λαμβάνει από διεθνή οργανισμό Α Grade ποιότητας!

Δείτε τα αποτελέσματα τις μέτρησης.

Περισσότερα Case Studies

Δείτε όλα τα case studies

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων