INTERSALONICA.GR

Θέλετε να κάνουμε και για εσάς κάτι αντίστοιχο;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ONLINE ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗ - Qbrains.gr

Ο 'Oμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατέχει κορυφαία θέση στον ασφαλιστικό και ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με τις δραστηριότητές του να διευρύνονται και να επεκτείνονται διαρκώς. Οι εταιρείες του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς Ιδιωτικής Ασφάλισης, Υγείας, Αερομεταφορών, Οδικής Βοήθειας, Ταξιδίων Ατομικών και Ομαδικών, Τεχνικής Υποστήριξης, Μακροχρόνιας Μίσθωσης Αυτοκινήτου, Πιστωτικών Καρτών, Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, με ποιότητα & αξιοπιστία. Όραμά μας είναι η δημιουργία επιπλέον αξίας για τον Πελάτη μας, το Μέτοχο, το Συνεργάτη μας και το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ομίλου.

1,69 Loading Time

Μόνο 56 Requests

Μόνο ~850ΚΒ 

Τι είπε ο πελάτης για το έργο

"Στον όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στον Ελλαδικό χώρο, ξεκινήσαμε το 2008 τη συνεργασία μας με την Qbrains αναπτύσσοντας μια δυναμική ιστοσελίδα με σκοπό την προβολή μας στο διαδίκτυο. Στα οκτώ χρόνια συνεχούς  συνεργασίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας μας στην Qbrains, μπορούμε να αναφερθούμε στον επαγγελματισμό, την άριστη συνεργασία μας με τα στελέχη της καθώς επίσης και στην υψηλή ταχύτητα ανταπόκρισης και το σχεδόν μηδενικό down time της ιστοσελίδας μας. " 

Αφροδίτη Καράμπελα
Αναπληρώτρια Γενικού Διευθυντή

Η Πρόκληση

Να διατηρήσουμε την εικόνα του Ομίλου, ενώ ταυτόχρονα να μεταφέρουμε τα πάντα σε ένα νέο λειτουργικό σύστημα που να είναι εύκολο στη χρήση από όλους. Και το ποιο σημαντικό να είναι γρήγορο για όλους τους χρήστες και τους συνεργάτες του Ομίλου. Η Ιστοσελίδα λειτουργεί και ώς B2B για όλους τους συνεργάτες του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, όπου όλο το περιεχόμενο θα έπρεπε να διαχειρίζεται από μία ενιαία πλατφόρμα.

Η Λύση

Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα στο δικό μας CMS (Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) το SmartSite το οποίο μπορεί να δουλέψει και σε PHP και σε .NET αλλά και σε ASP CLASSIC, ένας από τους λόγους που το επιλέξαμε είναι γιατί όλη η ιστοσελίδα, ενώ διαθέτει δική της βάση δεδομένων τεχνολογίας Microsoft MsSQL για όλο το περιεχόμενο, για την Online Ασφάλιση συνδέεται απευθείας με το IT τμήμα του Ομίλου Intersalonica, - που είχαμε και την απαράμιλλη βοήθεια από τους υπευθύνους - το οποίο είναι στημένο όλο με βάσεις δεδομένων σε cluster της Oracle η οποία είναι και μία από τις Leading Βάσεις δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι όλο το project βασίστηκε σε τεχνολογία Microsoft .net έκδοση 4 και βάσεις δεδομένων Microsoft MsSQL 2015

Η Ιστοσελίδα φιλοξενείται σε Cluster IIS Servers δική μας κατασκευής ενώ όλο το περιεχόμενο αποθηκεύεται ταυτόχρονα σε 2 φάρμες.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά, μέσα σε λίγες ημέρες η ιστοσελίδα έφτασε σε υπερβολικό βαθμό υψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, χωρίς να κάνουμε κάτι έξτρα, πέρα από τα βασικά καλούδια που κάνουμε πάντα εγκατάσταση σε μία νέα ιστοσελίδα. Τα Online Συμβόλαια δούλεψαν άψογα ενώ έφτασαν και σε σημείο να τα χρησιμοποιούν και οι συνεργάτες από όλη την Ελλάδα.

Με βάση τα αποτελέσματα μετρήσεων ταχύτητας διεθνών εργαλείων, η ιστοσελίδα φορτώνει σε 1,69'' ενώ φορτώνει μόνο 56 request, το μέγεθος τις αρχικής σελίδας δεν ξεπερνάει τα 850KB

Δείτε τα αποτελέσματα τις μέτρησης.

Περισσότερα Case Studies

Δείτε όλα τα case studies

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων