DRMOUTSOUDIS.GR

Θέλετε να κάνουμε και για εσάς κάτι αντίστοιχο;

MOUNTATHOS-ESHOP.COM - ARTIONRATE - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ | Qbrains,gr

Αναζητώντας της ακριβή εξήγηση για την έννοια ¨ομορφιά¨, μετά από πολλά χρόνια μέσα στα μονοπάτια της ιατρικής επιστήμης, συνειδητοποιώ ότι ομορφιά είναι ο συνδυασμός όλων των προτερημάτων του ατόμου που προσφέρουν ικανοποίηση στις αισθήσεις και ευχαριστούν το μυαλό. Είναι βέβαιο ότι η εσωτερική ομορφιά αντανακλάται στην εξωτερική εμφάνιση και αμφίδρομα μια φροντισμένη εξωτερική εικόνα ενισχύει τον εσωτερικό μας ψυχισμό.

Dr. Ανδρέας Μουτσούδης
Πλαστικός Χειρουργός – M.D, PH.D

Συνεχόμενη Αύξηση

1,63'' Ταχύτητα Φόρτωσης

Αύξηση των Lead 40%

Social Media Marketing

A' Performance Grade 

A' Security Grade 

Η Πρόκληση

Ο Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Ανδρέας Μουτσούδης χρειαζόταν μία καινούργια ιστοσελίδα που να παρουσιάζει τις υπηρεσίες του με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ήθελε και να μπορεί να έχει αρθρογραφία, μαρτυρίες ασθενών σε μορφή video, παρουσίαση όλων των υπηρεσιών με βίντεο, ενώ ταυτόχρονα να μπορεί ο επισκέπτης να λάβει εύκολα και γρήγορα την πληροφορία που αναζητά για την εκάστοτε υπηρεσία και να μπορεί εύκολα επίσης να κλείνει ραντεβού με τον ιατρό.

Η Λύση

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στο διεθνώς γνωστό και βραβευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το WordPress σε συνδυασμό με την πλατφόρμα HubSpot. Την απόφαση την πήραμε μετά από ώριμη σκέψη και σε συνδυασμό με την συζήτηση που κάναμε με τον ιδιοκτήτη και την ομάδα του. Η δυνατότητες που μας έδωσε το Wordpress σε συνδυασμό με το HubSpot ήταν απλά απεριόριστες. Πλέον ήμασταν σίγουροι για την επιτυχία. Βέβαια η "αγάπη" που έχει και η Google σε σχέση με το WordPress ήταν ακόμα ένας καλός λόγος επιλογής της όλης λύσης.

Η σελίδα χρησιμοποιεί Responsive τεχνολογία, που σημαίνει ότι είναι εύχρηστη και λειτουργική για όλες τις συσκευές (κινητά, ταμπλέτες, υπολογιστές κ.α)

Φυσικά επειδή θέλαμε να είναι ένα γρήγορο site, ελαχιστοποιήσαμε τα περισσότερα requests, από javascripts, css κ.α και σχεδιάσαμε όλη την τεχνολογία να δουλεύει άψογα σε ειδικό μηχάνημα με έναν από τους πιο γρήγορους Web Servers παγκοσμίως. Η σελίδα είναι ακόμα σε μορφή Beta V4 που σημαίνει ότι ακόμα κάνουμε εργασίες από πίσω για να την κάνουμε ακόμα πιο γρήγορη. Μπορείτε να δείτε τα public αποτελέσματα εδώ 1,63s για πλήρη φόρτωση

Social Media

Έχουμε αναλάβει και τα Social Media, ως διαχείριση ενώ τρέχουμε και Facebook διαφημίσεις κανονικά αλλά και re-marketing. 

Αποτελέσματα

Η Ιστοσελίδα είναι όπως όλες που αναλαμβάνουμε, από τις λίγες στον παγκόσμιο ιστό που λαμβάνει A+ Grade ποιότητας και ασφάλειας δεδομένων με χρήση SSL. Τα αποτελέσματα των επισκέψεων ήταν μέσα στο πρώτο εξάμηνο θεαματικά, σε ποσοστό 100% σε σχέση με κάθε προηγούμενο μήνα, ενώ η ελαχιστοποίηση του Bounce Rate κυμαίνεται κάθε μήνα κατά -10%, ενώ ταυτόχρονα το όριο θέασης των επισκεπτών ανεβαίνει κατά μέσο όρο, 10% κάθε μήνα.

Περισσότερα Case Studies

Δείτε όλα τα case studies

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων