Συγχαρητήρια! Μόλις κάνατε το επόμενο βήμα για την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη διπλανή φόρμα και ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσα σε 24 ώρες για περισσότερες λεπτομέρειες.

  Εταιρία

  ΑΦΜ

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας
  Σε περίπτωση που δεν σας βρίσκουμε στο email

  Ιστοσελίδα
  Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)

  Επιλέξτε το Πακέτο σας
  Simple- 180€/χρόνοStarter - 400€/χρόνοMain - 60€/ΜήναFast - 80€/ΜήναUltra - 100€/Μήνα

  Επιθυμείτε 10 Ασφαλή Επαγγελματικά Email Accounts;
  ΝΑΙ +5€/μήνα

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

  Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε Private Cloud

  Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε Private Cloud

  Έχουμε δομήσει το δικό μας private cloud το οποίο ξεκινάει από τα μηχανήματα μας στο datacenter του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, έως και 4 Διεθνή Datacenter σε όλο τον κόσμο. Όλοι οι servers είναι ενωμένοι με τέτοιο τρόπο που δημιουργήσαμε το δικό μας προσωπικό Hybrid Cloud Σύστημα Υψηλών Αποδόσεων. Το CDN (Content Delivery Network) που θα θέλατε είναι πλέον εδώ, από αρχεία css, images, audio και Live Video Streaming σας καλύπτουμε πλήρως! Τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων μας, είναι έτσι δομημένα που ξεπερνάνε τα απλά πακέτα φιλοξενίας που περιορίζονται σε "χώρου δίσκου" - "email account" - "βάσεις δεδομένων" κ.α. Στην Qbrains τα διαθέτουμε πραγματικά απεριόριστα ανάλογα με το πακέτο που θα προμηθευτείτε και τις ανάγκες της ιστοσελίδας, του ηλεκτρονικού καταστήματος ή της εφαρμογής σας. 

   

  Ενδεικτικό Πελατολόγιο

  Φιλοξενία Ιστοσελίδων με ΑΠΟΛΥΤΗ Ασφάλεια Δεδομένων

  Σε όλα μας τα πακέτα προσφέρουμε καθημερινό backup ασφαλείας που το κρατάμε έως και 6μήνες πίσω. Μέσα σε 10 λεπτά μπορούμε να επαναφέρουμε τα δεδομένα σας ακριβώς όπως ήταν πριν γίνει το κακό. Κάποιο failure στη βάση δεδομένων, κάποιο κακόβουλο λογισμικό, κάποιο κενό ασφαλείας που κατέληξε σε hacked site ή κάποιο λάθος που κάνατε εσείς και απλά θέλετε να γυρίσετε σε προηγούμενη έκδοση. Φυσικά όλα μας τα μηχανήματα έχουν firewall, υψηλές τεχνολογίες προστασίας, επίσης είναι έτσι δομημένο τεχνολογικά για να μην μπορεί κανείς να γνωρίζει τις πραγματικές σας IP και το που βρίσκεται πραγματικά η ιστοσελίδα σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα ή η εφαρμογή σας. Κανονίζουν για αυτό ή A+ Class Proxy Accelerators μας. 

   

  Φιλοξενία Ιστοσελίδων με ΑΠΟΛΥΤΗ Ασφάλεια Δεδομένων