Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Digital Marketing

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Κατασκευή Eshop - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων S.E.O. - Social Media Marketing

Είμαστε περήφανοι γιατί προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το ψηφιακό σας μάρκετινγκ. Οι κερδοφόρες λύσεις μας, καθώς και η εμπειρία μας μπορεί να βοηθήσει πολλούς από τους πελάτες μας να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Social Media Marketing

Σήμερα οι πελάτες αλληλεπιδρούν με τις επιχειρήσεις μέσω των social media. Εάν εφαρμοστεί μια σωστή στρατηγική SMM μπορεί να φέρει αξιοσημείωτη επιτυχία στην επιχείρησή σας.

Search Engine Optimization

Το Search Engine Optimization είναι πλέον θεμελιώδης. Οι σωστές στρατηγικές SEO μας, μπορούν να σας τοποθετήσουν υψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση % Μετατροπής

Η αύξηση του Conversion Rate (CRO) προσφέρει αύξηση αποδοτικότητας της ιστοσελίδα σας μέσω της βελτίωσης της αναλογίας των επισκεπτών που τους μετατρέπει σε πραγματικούς πελάτες.

Email Marketing

Παρέχουμε υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένων Email Marketing τεχνικών που σας βοηθούν να γλυτώσετε χρήματα και χρόνο.

Pay Per Click

Οι διαφημίσεις PPC, είναι εύκολες για την επιχείρηση και παράλληλα αποδοτικές. Γνωρίζουμε και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την καμπάνια σας

Inbound Marketing & Αύξηση Lead

Αν καταφέρετε να αυξήσετε τους επισκέπτες τις ιστοσελίδας σας θα αυξήσετε κατ'επέκταση και τους πελάτες σας.

Application Development

Δημιουργούμε μοναδικές εφαρμογές για κινητές συσκευές σε iPhone & Android που προωθούν την επιχείρησή σας στους χρήστες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Eshop

Μοναδική σχεδίαση με προσοχή στις λεπτομέρειες, Custom εφαρμογές και ποιοτικός κώδικας για υψηλά rankings στις μηχανές αναζήτησης.

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Με τα 20 χρόνια και πλέον εμπειρίας μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε απλές αλλά και ειδικές λύσεις για την φιλοξενία της σελίδας σας.

Σωστή Στρατηγική + Εμπειρία = Αποτελέσματα! 

Η ομάδα μας ειδικεύεται σε on-page και off-page SEO, καθώς και καμπάνιες PPC. Έχουμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό για την αύξηση των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης για τους πελάτες μας. Οι στρατηγικές μας σχεδιάζονται για την επίτευξη ενός ή περισσότερων από τους ακόλουθους στόχους:

Call To Action

Εμπνεύστε το κοινό σας, από τα κοινωνικά δίκτυα, την ιστοσελίδα ή το landing page σας για να επιτύχουν τους στόχους σας.

 

Engage

Ενθαρρύνουμε των διάλογο και την κάλυψη, από σημαντικούς ανθρώπους και ιστοτόπους

Inspire

Εμπνέουμε το κοινό σας να επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας από κοινωνικά δίκτυα ή από καμπάνιες PPC

Σας βοηθάμε να φέρετε σπουδαία αποτελέσματα μεταξύ πολλών υπηρεσιών, όπως Search Engine Optimization, Social Media Marketing, Email Marketing, Digital Marketing, Mobile Marketing κ.α

Συνδυάζουμε δημιουργικές ιδέες με την μεγάλη εμπειρία μας σε τεχνολογίες αναζήτησης για να φέρουμε μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οικοδομήσετε μια βιώσιμη, ουσιαστική σχέση με τους πελάτες σας, αλληλεπιδρώντας με την επιχείρησή σας μέσω των κοινωνικών και άλλων μέσων.