Προώθηση Ιστοσελίδων και Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων με τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) για υψηλά οργανικά αποτελέσματα στις Μηχανές Αναζήτησης

Τι είναι το SEO

To SEO είναι ακρωνύμιο τις φράσης Search Engine Optimization, στην ουσία είναι όλες οι τεχνικές Προώθησης Ιστοσελίδων ή αλλιώς Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων που γίνονται σε μια ιστοσελίδα για να την κατατάξουν όσο υψηλότερα γίνεται στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, για κάποιες συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά ή φράσεις.

Τα τελευταία χρόνια το SEO και γενικά η προώθηση ιστοσελίδων κατά τη δική μας γνώμη, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των Digital Marketing προσπαθειών ανάδειξης μιας ιστοσελίδας και αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο ανάδειξης των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρισης στον ιστό συνολικά.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τακτικές όπως:

 • Στρατηγικές Κινήσεις για Οργανικά Αποτελέσματα
 • Keyword Research
 • Βελτιστοποίηση σε κάθε σελίδα της ιστοσελίδας σας - On-Page SEO
 • "Χτίσιμο" & Δημιουργία υψηλών DR Links - Link Building
 • Στρατηγική Κινήσεων και αναφορές, πολλές αναφορές

Γενικά όμως βασίζονται στα παρακάτω 3 σημαντικά βήματα

Έρευνα

Έρευνα ανταγωνισμού, της επιχείρησής σας, των λέξεων κλειδιών που σας ενδιαφέρουν, το είδος του ανταγωνισμού που ήδη υπάρχει κ.α. Μετά την έρευνά μας, σας παρουσιάζουμε κάποια αποτελέσματα που τα μελετάμε μαζί και βγάζουμε πορίσματα ως προς την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε.

On-Page SEO

Για να μπορέσουν οι μηχανές αναζήτησης να "διαβάσουν" σωστά την ιστοσελίδα σας, να την καταλάβουν και να την κατηγοριοποιήσουν σωστά θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες και διορθώσεις σε κάθε σελίδα της εταιρικής ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. 

Link Building

Το γνωστό και ως Off-Site SEO, δηλαδή οι κινήσεις που κάνουμε εκτός τις ιστοσελίδας σας σε άλλες ιστοσελίδες. Χτίζουμε με υπομονή σχετικά links προς την δική σας ιστοσελίδα. Αυτή η τεχνική λέγεται Link Building και είναι ένα από τα ποιο σημαντικά βήματα στην προώθηση ιστοσελίδων για την διαδικασία των σωστών, υψηλών και σταθερών αποτελεσμάτων

Με την Προώθηση Ιστοσελίδων & Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Μπορείτε να πετύχετε

 • Αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, χωρίς να πληρώνεται διαφημίσεις, μέσα από τα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης
 • Αύξηση τις στοχευμένης επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδας σας, λόγω στόχευσης λέξεων κλειδιών που εσείς επιθυμείτε
 • Αύξηση πελατολογίου και πωλήσεων
 • Branding της επιχείρησης, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα βλέπουν το όνομα της επιχείρησης σας στα αποτελέσματα των αναζητήσεων τους

Προώθηση Ιστοσελίδων & Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Η Προώθηση Ιστοσελίδων στην κατασκευή ιστοσελίδων αλλά και την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων eshop είναι θεμελιώδη για την επιτυχία μιας σωστής στρατηγικής digital marketing σήμερα. Οι στρατηγικές κινήσεις μας θα σας βοηθήσουν να κερδίσει η Ιστοσελίδα σας υψηλότερες κατατάξεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Θα σας παρέχουμε ένα πλήρες report (ανάλυση) - το οποίο θα σας το εξηγήσουμε βήμα βήμα με βαθμολογίες για τις λέξεις κλειδιά που θα επιλέξουμε μαζί.

Οι στρατηγικές που θα επιλέξουμε θα έχουν ως στόχο την υψηλή επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και απώτερο στόχο την αύξηση των πωλήσεών σας.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Ο πρώτος είναι η οργανική Βελτιστοποίηση της Ιστοσελίδας σας (Search Engine Optimization - SEO) και ο δεύτερος τρόπος η πληρωμένη καταχώριση με Google Ads (πρώην AdWords) με δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας.

Οργανικά αποτελέσματα ονομάζουμε τα πρώτα κανονικά αποτελέσματα που εμφανίζει η Google και δεν αποτελούν προϊόν διαφήμισης, στη δική μας γλώσσα λέγονται SERPs. Είναι όλα εκείνα τα αποτελέσματα που φέρνουν τις επισκέψεις και τις πωλήσεις στους ανταγωνιστές σας.

Στην υπηρεσία προώθηση ιστοσελίδων, επιλέγουμε μαζί κάποιες λέξεις κλειδιά, κάνουμε έναν έλεγχο ανταγωνισμού και μετά επιλέγουμε την κατάλληλη στρατηγική κινήσεων για να μπορέσουμε να εμφανίσουμε τις ανάλογες σελίδες από την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης. Το επόμενο βήμα είναι να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας για περισσότερο από ένα keywords (λέξεις κλειδιά) και συνάμα να φέρνουμε σε καλύτερες κατατάξεις και ολόκληρη την ιστοσελίδα σε παρεμφερή λέξεις κλειδιά αλλά και long-tail φράσεις.

Τα οργανικά αποτελέσματα είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας SEO ενώ είναι και τα καλύτερα αποτελέσματα, αφού φέρνουν δωρεάν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας για όσο καιρό βρίσκεστε σε αυτήν την θέση. Τα αποτελέσματα μπορεί μεν να μην είναι εγγυημένοι πελάτες, αλλά είναι επισκέπτες και θεωρούνται άμεσα ενδιαφερόμενοι αφού είχαν και την πρόθεση αλλά και την λέξη κλειδί.

Το περιεχόμενο στο SEO είναι βασιλιάς! 

Η γνωστή ρήση που ακούγεται συχνά "Content is King!" και όχι τυχαία!

Μια σωστή στρατηγική marketing προώθησης ιστοσελίδων, αποτελεί η δημιουργία και η παραγωγή μοναδικού περιεχομένου. Θα μπορούσε να είναι υπό την μορφή blog άρθρων, τα οποία ως σκοπό θα έχουν να παρουσιάζουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες σας, λύσεις που θα τις λύνουν με τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες.

Η google αλλά και κάθε μηχανή αναζήτησης, αναζητά συνεχώς, ευρετηριάζει και ταξινομεί στις βάσεις δεδομένων της όσο περισσότερες σελίδες γίνεται.

Τι να γράψω αναρωτιέστε; Πώς;

Μην ανησυχείτε μας το λένε όλοι αυτό, το αντιμετωπίζουμε και εμείς, δεν είστε μόνοι. Ξεκινήστε σε ένα κομμάτι χαρτί λευκό, αποφασίστε να γράψετε για μια υπηρεσία ή ένα προϊόν σας. Ξεκινήστε να συμπληρώνετε με απλό τρόπο τι το κάνει καλύτερο, πως μπορεί να βοηθήσει σε ένα πρόβλημα του χρήστη. Αν υπάρχει πρόβλημα και έχετε τη λύση, το σίγουρο είναι ότι το προϊόν/υπηρεσία σας θα είναι επιτυχημένο και το ίδιο και το άρθρο σας. Όσο γράφετε, προσπαθήστε να είστε όσο πιο αναλυτικός και απλοϊκός γίνεται. Μόλις τελειώσετε, κάντε τα όλα μαζί ένα ωραίο και συνοπτικό άρθρο. 

Επίσης να σας συμβουλέψουμε στο γεγονός ότι το περιεχόμενο δεν αποτελείται μόνο από "κείμενα" & "άρθρα", ναι είναι τα καλύτερα γιατί έχουν κείμενο και λέξεις κλειδιά που μπορεί να διαβάσει μια μηχανή αναζήτησης, αλλά να μην ξεχνάμε το γεγονός ότι η Google θέλει σχετικό περιεχόμενο που να είναι ευκολοδιάβαστο και να ενδιαφέρει τον χρήστη της.

Μπορείτε να εστιάσετε σε βίντεο, ωραίες εικόνες, podcasts, διασυνδέστε όλα τα άρθρα και τις σελίδες μαζί, με ωραίο σχετικό τρόπο. 

Για την Qbrains η υπηρεσία Προώθηση Ιστοσελίδων & Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων αποτελεί πυλώνα των ενεργειών του Digital Marketing. Είναι μέσα στο κομμάτι που ονομάζουμε omni-channel στρατηγική. Είμαστε τις άποψης ότι το περιεχόμενο είναι βασιλιάς. Πιστεύουμε στο Inbound Marketing και στοχεύουμε συνήθως σε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας για να αυξήσουμε τις πωλήσεις και τα lead σας. Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για την στρατηγική σας, να συγγράψουμε  τα άρθρα σας, να δημιουργήσουμε διαφημιστικές καμπάνιες με google ads ή Facebook & Social Media ή και να διορθώσουμε αυτές που είναι ήδη σε εξέλιξη.

Είμαστε πιστοποιημένοι Google Partners ενώ είμαστε από τους λίγους που κατέχουμε αρκετές πιστοποιήσεις για Facebook & Instagram 

80

Πετυχημένα eshop

260

Ιστοσελίδες

98

Ειδικές Εφαρμογές Κλειστού Κώδικα

1200

Πετυχημένες Καμπάνιες

980

E-mail marketing strategies

3680

Keywords στην 1η Σελίδα Google

Λέξεις Κλειδιά & Σωστή Ανάλυση

Ένας από τους ποιο σημαντικούς κανόνες για σωστή προώθηση ιστοσελίδων είναι οι σωστή στόχευση λέξεων κλειδιών. Θα δημιουργήσουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή στρατηγική για την επιχείριση σας και θα αυξήσουμε τα οργανικά σας αποτελέσματα. 

Καθημερινός Έλεγχος

Κάθε μέρα εμείς ελέγχουμε την πορεία των κατατάξεων σας. Κάθε 1η και 15η του μηνός κάνουμε ένα meeting, για να μελετήσουμε τις αναφορές μαζί. Κάθε μήνα θέτουμε καινούργια στρατηγική και στόχους.

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά στην προώθηση της ιστοσελίδας σας, πετυχαίνοντας αποτελεσματικά τους στόχους σας!

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων