Καμπάνιες Google AdWords - Pay Per Click (PPC) | Qbrains

Καμπάνιες Google AdWords - Pay Per Click (PPC)

Οι καμπάνιες AdWords ή αλλιώς Pay Per Click (PPC), έχουν άμεση επίπτωση και δίνουν στην ιστοσελίδας σας μία πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια, για την προβολή της, αφού σας τοποθετούν στις πρώτες σελίδες τις μηχανής αναζήτησης, πριν από τα οργανικά αποτελέσματα.

Σχεδιάζουμε τις καμπάνιες μας με τέτοιο τρόπο, που είναι ικανός να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας και την κατάστασή τους στην αγορά. Παρέχουμε τις κορυφαίες πρακτικές και τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων: Paid Search Διαφημίσεις, Διαφήμιση Βίντεο, Διαφημίσεις προβολής, Επαναληπτικό Μάρκετινγκ (Re-marketing) καθώς και Διαφημίσεις σε όλα τα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Advertising) 

Παραδίδουμε αποτελέσματα! Βοηθάμε τους πελάτες μας να ολοκληρώσουν τους στόχους τους. Διαχειριζόμαστε τους λογαριασμούς των πελατών μας καθημερινά και ελέγχουμε τις τιμές & το budget τους, για να σιγουρευτούμε ότι έχουν την μεγαλύτερη απόδοση της διαφήμισης τους, για το μέγιστο ROI.

Ακόμα και αν έχετε φτιάξει μόνος σας τις καμπάνιες στο Google AdWords μη ανησυχείτε, μπορούμε να αναλάβουμε την βελτιστοποίηση και παρακολούθησή της, χωρίς να χρειάζεται να σκορπάτε τα χρήματά σας. Θα βρούμε τα βασικά λάθη στην καμπάνια σας, θα τα διορθώσουμε και θα πετύχουμε μείωση του κόστος ανά κλικ, μέσα σε μία με δύο ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι εσείς θα έχετε τους ίδιους επισκέπτες αλλά με πολύ λιγότερα χρήματα.

 

Διαφημίσεις επί πληρωμή & Google AdWords

Καταφέρετε ένα θετικό ROI με τις υπηρεσίες μας για PPC και Google AdWords. Ξοδέψτε λιγότερα χρήματα για καλύτερα και περισσότερα αποτελέσματα με τις σωστές πρακτικές μας. 

PPC & Re-marketing

Γυρίστε τους "εν-δυνάμει" πελάτες σε "πιστούς" πελάτες. Αφήστε την ομάδα μας να σας βοηθήσει να βρείτε και να ξαναφέρετε στην ιστοσελίδα σας τους χρήστες που χάθηκαν, δημιουργώντας μία στρατηγική που θα είναι σύμφωνη με τις ανάγκες σας.

Social Advertising

Με το Facebook, Twitter, Instagram και άλλα κοινωνικά δίκτυα να βρίσκονται στην καθημερινότητα των καταναλωτών για πάνω από 8 ώρες την ημέρα, θεωρούμε ότι ακόμα και αν δεν διαφημιζόσασταν, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Καμία επιχείριση σήμερα δεν πρέπει να αγνοεί τον παράγοντα SOCIAL. Παρέχει τα καλύτερα και πιο δυνατά Signals, ενώ βοηθάει στην δημιουργία μια καλύτερης εικόνας και δημιουργεί δυνατούς δεσμούς με το κοινό σας. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια σωστή πολιτική και στρατηγική για τις καμπάνιες σας με στόχο να καλύψουν τα βασικά KPIs και στόχους τις επιχείρησής σας. 

 

Video Advertising

Με το Youtube να βρίσκεται στην λίστα αγαπημένων 100% των χρηστών του Internet και νούμερο 1 επιλογή για την καθημερινή "βόλτα" στον ιστό, το σίγουρο είναι ότι όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διαφημίζονται και εκεί. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να πάρετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, δημιουργώντας διαφημίσεις βίντεο που θα αυξήσουν την παρουσία της επιχείρησής σας. 

ROI = Return Of Investment (Επιστροφή της Επένδυσης σας). | KPI = Key Perfomance Indicators (Βασικά σημεία μέτρησης αποδοτικότητας) 

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρακτικές για να σιγουρευτούμε ότι πληρώνεται τα λιγότερα και κερδίζετε πολύ περισσότερα.

80

Πετυχημένα eshop

260

Ιστοσελίδες

98

Ειδικές Εφαρμογές Κλειστού Κώδικα

1200

Πετυχημένες Καμπάνιες

980

E-mail marketing strategies

3680

Keywords στην 1η Σελίδα Google

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων