Κατασκευή eshop - Κατασκευή Woocommerce e-shop

Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη - Κατασκευή Woocommerce eshop

Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς αναγνωρισμένες πλατφόρμες όπως WooCommerce, Magento ενώ έχουμε και το δικό μας SmartSite CMS. Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και κατασκευή του eshop σας αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, συνδέοντάς τα με CRM και ERP Back Office συστήματα, ενώ εφαρμόζουμε τις τελευταίες εξελίξεις του digital marketing σε κάθε μας έργο.

Το πρόβλημα σήμερα για τον μέσο επιχειρηματία είναι υψηλά πάγια έξοδα, διάφορα μη υπολογίσιμα κόστη, περιορισμένος χρόνος για νέες λύσεις, μεγάλες ανάγκες κάλυψης των καταναλωτών και μικρή κερδοφορία λόγω κρίσης. Δοκιμάσατε όλους τους παλιούς τρόπους marketing και προώθησης τις επιχείρισης σας και είδατε ότι δεν έχει την κάλυψη που θα θέλατε. Ήρθε η ώρα για να αποκτήσετε και εσείς το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μεταφέρετε το κατάστημα σας (και) online, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

 

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να αναδείξετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να προσελκύσετε ένα τεράστιο κοινό - το internet δεν σας περιορίζει γεωγραφικά - να μειώσετε τα πάγια έξοδά σας και να προσφέρετε στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία. Σήμερα η αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών δεν είναι πλέον η ίδια. Επομένως, αντί να σπαταλάτε χρόνο και χρήματα σε ενέργειες που έχουν ελάχιστα έως καθόλου αποτελέσματα, μπορείτε να επενδύσετε στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, που θα καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών για εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά και τους στόχους της επιχείρησής σας.

Πώς πρέπει να κατασκευάζουμε σήμερα ένα eshop;

Σωστή Στόχευση

Να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κοινού στο οποίο στοχεύει. Με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορούμε να γνωρίζουμε τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών σας και να τους προσφέρουμε αυτό που χρειάζονται.

Σωστή Ανάλυση

Κάνοντας μία σωστή ανάλυση και έρευνα της αγοράς και του ανταγωνισμού, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική που να απευθύνεται αποκλειστικά στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Τα 3 κλειδιά!

Ευχρηστία, Ταχύτητα, Προσβασιμότητα, είναι τα 3 πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονο eshop σήμερα. Μία σωστή παρουσίαση, mobile friendly,  άμεση διαδικασία αγοράς των προϊόντων-υπηρεσιών.

80

Πετυχημένα eshop

260

Ιστοσελίδες

98

Ειδικές Εφαρμογές Κλειστού Κώδικα

1200

Πετυχημένες Καμπάνιες

980

E-mail marketing strategies

3680

Keywords στην 1η Σελίδα Google

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα απαιτήσεων που υποστηρίζουν τις σύγχρονες επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Κατασκευή E-shop με αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από Excel ή άλλη βάση δεδομένων

Κατασκευή Eshop με αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από Excel/CSV ή άλλη βάση δεδομένων

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των ιδιοκτητών eshop είναι η εισαγωγή όλων των προϊόντων τους, ιδιαίτερα αν είναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να τα περάσουν. Σας έχουμε καλυμμένους! Αν διαθέτετε μία άλλη βάση δεδομένων, ή έχετε τα προϊόντα σας σε κάποιο excel ή csv αρχείο, τότε δεν θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Διαθέτουμε αυτοματοποιημένο τρόπο για να περάσουμε τα προϊόντα σας με ένα κλικ. Αυτόματα. Από τους κωδικούς SKU σας, έως τις τιμές, φωτογραφίες, περιγραφές κ.α

Σύστημα αναζήτησης με πολλαπλά φίλτρα Ajax

Διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα φίλτρα αναζήτησης για το WooCommerce, ενώ μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς που θα διαλέξετε το SmartSite, φίλτρα αναζήτησης όπως τα θέλετε. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που διαθέτουν πολλαπλά φίλτρα και χρησιμοποιούν τεχνοτροπία Ajax, σημαίνει ότι επιτρέπουν στον χρήστη την ταχύτατη εμφάνιση και εύρεση των προϊόντων που επιθυμεί με βάση τα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν (υλικό, χρώμα, εύρος τιμής κτλ.).

 

Για παράδειγμα θα μπορούσε ο επισκέπτης σας, άμεσα με (4) κλικ να βρει "κόκκινα" μπλουζάκια της μάρκας "χ", σε μέγεθος "small" που έχουν κόστος από 10 έως 80 ευρώ.

Κατασκευή eShop με σύστημα αναζήτησης πολλαπλών φίλτρων Ajax
Αυτοματοποιημένη μέθοδος tracking παραγγελίας για όλους τους επισκέπτες τους eshop σας

Αυτόματη αναζήτηση status παραγγελίας

Δώστε τη δυνατότητα στους χρήστες σας να ελέγξουν αυτόματα την κατάσταση αποστολής της παραγγελίας τους. Εκτυπώστε αυτόματα τα order slips για τη δική σας εταιρία courier. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μειώσετε τον χρόνο προετοιμασίας των παραγγελιών περίπου στο 1/3 του χρόνου. Ο τρόπος αυτός συμβάλει στη μείωση κόστους εργασίας.

Κατασκευή Eshop + Caching = Αστραπιαίες ταχύτητες!

Τεχνολογίες caching (αποθήκευση των σελίδων σε προσωρινή μνήμη) σε servers αιχμής είναι η ειδικότητα μας. Nginx (engine x), + REDIS σημαίνει ταχύτερη φόρτωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, περισσότερες πωλήσεις, καλύτερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το κόστος διαφήμισης που τυχόν τρέχετε στο Google AdWords. Αναλυτικά πειράματα από διεθνείς οργανισμούς όπως ebay, Amazon, Microsoft και άλλους, έχουν αποδείξει ότι για κάθε 100ms που αργεί να φορτώσει το e-shop, πέφτουν οι πωλήσεις 0.8-1.0% Συγκεκριμένα η Amazon υπολόγισε ότι αν η σελίδα της καθυστερούσε για 1 μόνο δευτερόλεπτο θα τις κόστιζε $1.6 δις. κάθε χρόνο!

 

Κατασκευή E-Shop + Caching = Αστραπιαίες ταχύτητες!
Κατασκευή E-Shop σχεδιασμένο για ταχύτητα

Κατασκευή Eshop σχεδιασμένο για ταχύτητα

Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές βελτιστοποίησης γραφικών στοιχείων όπως css, minification τόσο σε html αλλά και σε κώδικα μπορούμε να επιτύχουμε αυτό που συμβουλεύει το Google Page Speed για την βελτιστοποίηση φορτώματος του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Προσέχουμε πάρα πολύ τις λεπτομέρειες στον προγραμματισμό μας για να επιτύχουμε το ταχύτερο δυνατό φόρτωμα της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (eshop). 

Κατασκευή Eshop και One-Page Checkout

Στην Qbrains λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη εμπειρία μας, ξεκινάμε πάντα από ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης, ενώ δεν σταματάμε να μετράμε και να δοκιμάζουμε για να δούμε τι αποδίδει καλύτερα. Για την ευκολία της παραγγελίας του χρήστη αναπτύξαμε την διαδικασία ολοκλήρωσης σε μία σελίδα (One Page Checkout) όπου ο χρήστης εφόσον προσθέσει ένα προϊόν στο καλάθι του, μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του εύκολα και γρήγορα στην ίδια σελίδα, πριν το μετανιώσει.

Κατασκευή E-Shop και One-Page Checkout
Κατασκευή E-Shop με σύνδεση μέσω Facebook, Twitter & Google

Κατασκευή eshop με σύνδεση μέσω Facebook, Twitter & Google

Μεγάλες και διεθνής έρευνες αγοράς μας δείχνουν ότι ένα 77% τον ανθρώπων που ψωνίζουν Online θα ήθελαν να κάνουν μία γρήγορη εγγραφή ή σύνδεση στο ηλεκτρονικό κατάστημα με την χρήση των Social Media λογαριασμών τους. Οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν 2 βασικοί ρόλοι για αυτό ασφάλεια & σωστά στοιχεία εγγραφής. Το Login (σύνδεση) ή Register (εγγραφή) μέσω Facebook, Twitter ή Google+ επιτρέπει τη δημιουργία λογαριασμού στο e-shop σας, με τη χρήση του account του χρήστη, στο αντίστοιχο μέσο. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να ερωτηθεί για username ή password, αλλά πιστοποιείται με 2 click. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του ποσοστού μετατροπής και των πωλήσεων, επειδή ο χρήστης δεν εμποδίζεται από το να ολοκληρώσει την αγορά του.

Κατασκευή eshop και σύνδεση Στατιστικών e-Commerce Google Analytics

Μεγάλες και διεθνής έρευνες αγοράς μας δείχνουν ότι ένα 77% τον ανθρώπων που ψωνίζουν Online θα ήθελαν να κάνουν μία γρήγορη εγγραφή ή σύνδεση στο ηλεκτρονικό κατάστημα με την χρήση των Social Media λογαριασμών τους. Οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν 2 βασικοί ρόλοι για αυτό ασφάλεια & σωστά στοιχεία εγγραφής. Το Login (σύνδεση) ή Register (εγγραφή) μέσω Facebook, Twitter ή Google+ επιτρέπει τη δημιουργία λογαριασμού στο e-shop σας, με τη χρήση του account του χρήστη, στο αντίστοιχο μέσο. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να ερωτηθεί για username ή password, αλλά πιστοποιείται με 2 click. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του ποσοστού μετατροπής και των πωλήσεων, επειδή ο χρήστης δεν εμποδίζεται από το να ολοκληρώσει την αγορά του.

 Κατασκευή E-Shop και σύνδεση Στατιστικών e-Commerce Google Analytics
Κατασκευή E-Shop με Conversion Funnel Tracking Setup

Κατασκευή eshop + Conversion Funnel Tracking με Google Analytics

Είτε πουλάτε online προϊόντα-υπηρεσίες ή απλά θέλετε να φέρετε κόσμο να εγγραφεί για μία προσφορά, το ποιο σίγουρο είναι ότι έχετε πολλαπλά βήματα τα οποία ο επισκέπτης πρέπει να ολοκληρώσει. Αυτά τα βήματα τυπικά αναγνωρίζονται ως conversion funnels (κανάλια διοχέτευσης).  Η παρακολούθηση του conversion funnel, μας επιτρέπει να εντοπίζουμε τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης στο e-shop σας, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

Κατασκευή eshop και μέσα από το Facebook

Αντί να ψάχνετε τρόπους πώς να φέρετε τον κόσμο που είναι στο Facebook στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μπορείτε να τον φέρετε ποιο εύκολα στο κατάστημα σας στο Facebook! Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε το δικό σας e-shop στο Facebook και να αυξήσετε τις πωλήσεις και την αναγνωρισιμότητα του brand σας με 2 κλικ!

 

Κάθε φορά που ο επισκέπτης κάνει like ή share σε ένα προϊόν, στο ηλεκτρονικό κατάστημά σας στο Facebook, αυτομάτως το βλέπουν οι διαδικτυακοί του φίλοι, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να αναπαράγουν το like ή το share, να το δουν οι δικοί τους φίλοι να το αναπαράγουν και ούτω καθεξής.

 

 Κατασκευή E-Shop και μέσα από το Facebook
ατασκευή E-Shop + Bye For Me a Viral Way of Shopping

Κατασκευή eshop + "Bye For Me" a Viral Way of Shopping

Θέλετε να αυξήσετε τα conversion σας και τις πωλήσεις σας σε περιόδους γιορτών και δεν ξέρετε ακριβώς τον τρόπο; Μήπως ότι κάνετε έως τώρα σαν κίνηση δεν σας φέρνει τα αποτελέσματα που θέλετε; Σας παρουσιάζουμε έναν μοναδικό τρόπο για αύξηση πωλήσεων αλλά και Leads για το eshop σας. Το Bye For Me είναι ένα μοναδικό εργαλείο για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο οποίο ο χρήστης μπορεί να στείλει email σε κάποιον αγαπημένο του, με μόνο σκοπό να αγοράσει ο δεύτερος το προϊόν για τον πρώτο. Το εργαλείο αφήνει τον επισκέπτη να προσθέσει όλα τα στοιχεία του, να διαλέξει χρωματική παλέτα για την αποστολή του email, το τι ακριβώς θέλει ο ίδιος να λέει το κουμπί αγοράς, το μήνυμα που θέλει ο ίδιος να εμφανίζετε, το θέμα, καθώς και να επιλέξει αν θα εμφανίζεται η τιμή ή όχι, ενώ μπορεί να κρατήσει και ένα αντίγραφο του email και για τον ίδιο.

Κατασκευή eshop με σωστή ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς και αποκλειστική υποστήριξη!

Η Ομάδα μας έχει την εμπειρία και την ικανότητα να αναπτύξει οποιαδήποτε εμφάνιση και οποιαδήποτε λειτουργικότητα πάνω στο e-shop σας, ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε όχι στο περίπου, αλλά στο 150%. Επιπλέον λόγω του γεγονότος ότι έχουμε δικά μας μηχανήματα (servers) και δεν είμαστε μεταπωλητές αλλά ιδιοκτήτες, παρέχουμε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα την υποστήριξη που απαιτεί από πιστοποιημένους μηχανικούς. Ακόμα και αν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αποκτήσει πολύ περισσότερους επισκέπτες-πελάτες να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε scale up μέσα σε μία μέρα!

 

Αυτή είναι υποστήριξη για ένα eshop υψηλών απαιτήσεων.

Επιπλέον επιλογές για το eshop σας

Εννοείται ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι τα μοναδικά που μπορούμε να σας προτείνουμε για το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα, ενώ παρακάτω σας δίνουμε μία μικρή λίστα με κάποιες ακόμα επιπλέον επιλογές.

 

 • Κατασκευή E-Shop και Φιλοξενία σε γρήγορους & αξιόπιστους server με εργαλεία καθημερινής παρακολούθησης.
 • Κατασκευή E-Shop με Search Engine Optimized (SEO) OnSite από την αρχή του έργου.
 • Κατασκευή E-Shop και διασύνδεση με το ERP, το POS σας ή το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης (σε περίπτωση που δεν έχουμε κατασκευάσει για το δικό σας, το κατασκευάζουμε custom)
 • Κατασκευή E-Shop με σύστημα SMART OFFERS
 • Κατασκευή E-Shop με Wishlist για τους επισκέπτες και μέλη σας
 • Κατασκευή E-Shop και σύστημα Basket Abandonment (για όσους χρήστες αφήνουν το καλάθι τους και δεν αγοράζουν. Αυτοματοποιημένα email μπορούν να τους το θυμίσουν, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για κουπόνια)
 • Κατασκευή E-Shop με Product Countdown σύστημα (ειδική εφαρμογή για προϊόντα που είναι σε έκπτωση για περιορισμένο αριθμό ημερών)
 • Κατασκευή E-Shop με σύστημα αυτοματοποιημένων Gift Cards
 • Κατασκευή E-Shop και σύστημα επιβράβευσης πελατών με πόντους

Πόσο κοστίζει η κατασκευή ενός eshop;

Γνωρίζετε ότι δεν θα ήταν σωστό να αναφέρουμε τιμές για τέτοιου είδους υπηρεσίες.

 

Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα των εμπειριών μας και των πελατών μας, από το 1996 με χιλιάδες ώρες δουλειάς και πραγματικά μεγάλο κόστος για εμάς. Το γεγονός όμως ότι τα έχουμε υλοποιήσει σε πάρα πολλούς πελάτες μας, έχει επιμερίσει το κόστος σε ανεκτά επίπεδα για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

Μπορείτε να μας ρωτήσετε για μία ενδεικτική τιμή, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων