Ανάλυση Online Παρουσίας και Τεχνικός Έλεγχος | Qbrains

Ανάλυση Online Παρουσίας και Τεχνικός Έλεγχος

Μία επιτυχημένη Digital Marketing Strategy αρχίζει από μία σωστή ενδελεχής και σε βάθος ανάλυση και τεχνικού ελέγχου τις επιχείρησής σας στο Internet.

Ολοκληρωμένη Ανάλυση

Μία πλήρης ανάλυση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και του ανταγωνισμού, μας βοηθάει στην πλήρη και σαφή κατανόηση του κλάδου σας. Επίσης καθορίζει και μας βοηθάει στην κατανόηση της θέσεως που έχετε στην αγορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας.

Ένας ενδελεχής έλεγχος εντοπίζει και διορθώνει τυχόν εμπόδια για την απόδοση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και βοηθά στην οικοδόμηση των θεμελίων για την ευρύτερη Digital Marketing Στρατηγική σας. Η πλήρης ανάλυση παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις σχεδιασμού, τεχνικών αλλαγών, το marketing περιεχομένου σας και μας βοηθάει στο να θέσουμε μία σωστή στρατηγική, που εγγυάται την υποστήριξη των αναγκών της επιχείρησης και των στόχων σας. Επίσης μας βοηθά στο να θέσουμε στόχους και βλέψεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξατομικευμένες εκστρατείες Digital Marketing.

Digital Marketing - Setting Correct Goals | Qbrains

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, κατά τον καθορισμό των στόχων για την online δραστηριότητά τους. Η ομάδα των ειδικών μας χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που είναι δοκιμασμένα και δουλεύουν, τους πόρους και τις τεχνικές για μια ακριβή ανάλυση της επιχείρησης, των πελατών και του ανταγωνισμού σας. Στο τέλος της ανάλυσης και του ελέγχου μας, σας παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο report, που περιλαμβάνει σαφείς και τεκμηριωμένες προτάσεις για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε.

 

Συνεχόμενη Βελτιστοποίηση Στρατηγικής

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στα report μας είναι ολοκληρωμένες και μπορούν να ενισχύσουν την εξέλιξη, την αποδοτικότητα και βελτιστοποίηση των Online Ενεργειών σας.

Συνεχόμενη Βελτιστοποίηση Έργου

Είμαστε σε θέση να προγραμματίσουμε αποτελεσματικά τα έργα με παράλληλη βελτιστοποίηση της συμπεριφοράς τους, μέσω αναπτυγμένων τεχνολογιών. Όλα είναι προσαρμοσμένα για να είναι όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες τις επιχείρησης και των εμπορικών σας στόχων. 

Complete Analytics | Qbrains

Προσφέρουμε στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, στατιστικά on-page, ανάλυση της αγοράς, segmentation analysis της αγοράς, έλεγχο του ανταγωνιστή, έλεγχο των πελατών αλλά και ανάλυση αυτών που επηρεάζουν την αγορά "influencer's". Δημιουργούμε "Personas" που είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κατανοήσουμε τις ανάγκες των χρηστών σας, δίνοντας προτεραιότητα στα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα των εξατομικευμένων κινήσεων της στρατηγικής σας. Μερικά από τα χρήσιμα χαρακτηριστικά στο πλαίσιο του προγράμματος analytics μας περιλαμβάνουν: προσαρμοσμένα φίλτρα, αυτοματοποιημένες εργασίες, παρακολούθηση συμβάντων, οπτικοποίηση (funnels), έλεγχος μετατροπών, ροή επισκεπτών, αντίστροφα μονοπάτια ενός στόχου και πολλές περισσότερες υπηρεσίες που εξαρτώνται από το τι απαιτεί η επιχείρησή σας. 

 

80

Πετυχημένα eshop

260

Ιστοσελίδες

98

Ειδικές Εφαρμογές Κλειστού Κώδικα

1200

Πετυχημένες Καμπάνιες

980

E-mail marketing strategies

3680

Keywords στην 1η Σελίδα Google

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας
  Σε περίπτωση που δεν σας βρίσκουμε στο email

  Ιστοσελίδα
  Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Έλεγχο για:
  Ταχύτητα ΣελίδαςΑπόκριση DNSΕικόνας Social MediaΑποτελέσματα Αναζητήσεων στη Google (SEO)Google AdsFacebook AdsServer

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων