parabox-escape-the-room

Parabox Escape The Room

ο Parabox είναι ένα Escape Room – Ζωντανό Παιχνίδι Απόδρασης. Ένα παιχνίδι περιπέτειας στο οποίο συμμετέχει μια ομάδα δύο τουλάχιστον ανθρώπων, που βρίσκονται κλειδωμένοι σε ένα θεματικό χώρο και πρέπει να χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο του ώστε να λύσουν γρίφους, να βρουν στοιχεία και να καταφέρουν να αποδράσουν από την αίθουσα σε ενενήντα λεπτά.

Το παιχνίδι ξεκινά με την γνωριμία των παικτών με τον Game Master. Ο Game Master ενημερώνει τους παίκτες για το τι θα συμβεί την επόμενη ώρα, τους δίνει κάποιες οδηγίες και τους ρόλους τους μέσα στο παιχνίδι.  Μετά η πόρτα κλείνει και ο χρόνος μετρά.

H qbrains δημιούργησε μια ειδική εφαρμογή σε Cloud Based σύστημα για τον Game Master, ο οποίος ελέγχει τα μηνύματα που θα μεταδίδει στους χρήστες, τους ήχους. Ενώ έχει και την δυνατότητα να βλέπει και τις κάμερες μέσα από τα δωμάτια.

Η εφαρμογή δουλεύει σε συνεργασία με το Google Chromecast 

What clients say

See all testimonials

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

Θα ήθελα να λαμβάνω φρέσκα νέα και άρθρα