Κατασκευή Mobile και Tablet Applications (εφαρμογές) | Qbrains

Κατασκευή Mobile και Tablet Applications

Δημιουργούμε εφαρμογές για APPLE & ANDROID συσκευές, ενώ σύντομα θα καλύπτουμε iOS TV, Apple Watch & Roku Apps.

Όλο και περισσότερος κόσμος σερφάρει σήμερα από το κινητό του. Του είναι πιο γρήγορο, εύχρηστο και άμεσο. Πολύ σύντομα αυτοί που θα μπαίνουν στην ιστοσελίδα σας, από το κινητό τους, θα είναι η πλειοψηφία.

Τα περισσότερα κινητά σήμερα μπορούν να εμφανίσουν τις ιστοσελίδες όπως και στην οθόνη του υπολογιστή, απλά μικρότερες. Αυτή όμως δεν είναι η καλύτερη εμπειρία για τον χρήστη, και όπως μας ενημέρωσε η Google από το 2015 και έπειτα, σελίδες που δεν είναι mobile friendly, Θα δούνε drop στα ranking τους.

Για το βέλτιστο αποτέλεσμα, η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι είτε responsive, δηλαδή ειδικά διαμορφωμένη για κινητά και tablets ή να έχει μια δεύτερη κρυφή από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή έκδοση, που να είναι ειδικά σχεδιασμένη για κινητές συσκευές και tablets. Ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να διαθέτει μια εφαρμογή που να είναι για iOS ή Android. 

41%

Post Engagement Rate Increase

21%

Page Engagement Rate Increase

+80k

Page Views In Average

180k

Downloads

Παρέχουμε την καλύτερη ανάλυση για την mobile marketing στρατηγική σας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τις επιχείρησής σας. Μην χάσετε μια τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία - go mobile!

Mobile First Design

Εξασφαλίζουμε την καλύτερη εμπειρία περιήγησης, για όλους τους χρήστες, με εστιασμένες προσπάθειες σε κινητά και desktop.

Accurate Targeting

Όλες μας οι εφαρμογές είναι δημιουργημένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείτε κατευθείαν να κάνετε τις mobile marketing καμπάνιες σας. Εξάλλου γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι μία mobile marketing καμπάνια σήμερα, είναι το Α και το Ω για την επιτυχία τις επιχείρησής σας.

Mobile Potentials

Γνωρίζατε ότι στο Facebook μπαίνουν από τις κινητές τους συσκευές κάθε μήνα 1,51 δισεκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα; 

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
5.0
Google Rating
5.0
js_loader

  Το Όνοματεπώνυμο σας

  Το Email σας

  Ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Ιστοσελίδα - Συμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)'

  Θέλω Προσφορά για:
  Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)

  Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

  Συμφωνώ με τη διάθεση των στοιχείων για την επεξεργασία του αιτήματός μου, έχοντας διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων