Προώθηση ιστοσελίδων & Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων SEO (Search Engine Optimization) | Qbrains

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων & Προώθηση - SEO (Search Engine Optimization)

Το S.E.O. ή αλλιώς Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων προσφέρει μια ορατή και αποτελεσματική παρουσία στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης που οδηγεί σε σημαντική αύξηση των πωλήσεων, της κερδοφορίας και της αποδοτικότητας του κόστους για τους πελάτες μας. Με λίγα λόγια είναι οι ενέργειες που κάνουμε με στόχο να ανέβει θέσεις μια ιστοσελίδα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων: Οι Υπηρεσίες περιλαμβάνουν τακτικές όπως: Στρατηγικής Κινήσεις για Οργανικά Αποτελέσματα, On-Page SEOLink Building, Keyword Research, Στρατηγική Κινήσεων και αναφορές, πολλές αναφορές. 

 

Γενικά όμως βασίζονται στα παρακάτω 3 σημαντικά βήματα

Έρευνα

Έρευνα ανταγωνισμού, της επιχείρησής σας, των λέξεων κλειδιών που σας ενδιαφέρουν, το είδος του ανταγωνισμού που ήδη υπάρχει κ.α. Μετά την έρευνά μας, σας παρουσιάζουμε κάποια αποτελέσματα που τα μελετάμε μαζί και βγάζουμε πορίσματα ως προς την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε.

On-Page SEO

Για να μπορέσουν οι μηχανές αναζήτησης να "διαβάσουν" σωστά την ιστοσελίδα σας, να την καταλάβουν και να την κατηγοριοποιήσουν σωστά θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες και διορθώσεις σε κάθε σελίδα της εταιρικής ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. 

Link Building

Το γνωστό και ως Off-Site SEO, δηλαδή οι κινήσεις που κάνουμε εκτός τις ιστοσελίδας σας σε άλλες ιστοσελίδες. Χτίζουμε με υπομονή σχετικά links προς την δική σας ιστοσελίδα. Αυτή η τεχνική λέγεται Link Building και είναι ένα από τα ποιο σημαντικά βήματα για την διαδικασία των σωστών, υψηλών και σταθερών αποτελεσμάτων

To Search Engine Optimization - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων και Eshop είναι θεμελιώδη για την επιτυχία μιας σωστής στρατηγικής digital marketing σήμερα. Οι στρατηγικές κινήσεις μας θα σας βοηθήσουν να κερδίσει η Ιστοσελίδα σας υψηλότερες κατατάξεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Θα σας παρέχουμε ένα πλήρες report - το οποίο θα εξηγήσουμε - με βαθμολογίες για τις λέξεις κλειδιά που θα επιλέξουμε μαζί.

Οι στρατηγικές που θα επιλέξουμε θα έχουν ως στόχο την υψηλή επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και απώτερο στόχο την αύξηση των πωλήσεών σας.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Ο πρώτος είναι η οργανική Βελτιστοποίηση της Ιστοσελίδας σας (Search Engine Optimization - SEO) και ο δεύτερος τρόπος η πληρωμένη καταχώριση με Google Ads (πρώην AdWords) με δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας.

Οργανικά αποτελέσματα ονομάζουμε τα πρώτα κανονικά αποτελέσματα που εμφανίζει η Google, για εκείνα τα αποτελέσματα κάνουμε την Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας, ενώ τα πρώτα 4 αποτελέσματα και τα τελευταία 3 είναι "σύνδεσμοι διαφημιζομένων" όπου εμφανίζονται ιστοσελίδες που έχουν κάνει bid για την θέση.

Τα οργανικά αποτελέσματα είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας SEO ενώ είναι και τα καλύτερα, αφού φέρνουν δωρεάν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας για όσο καιρό βρίσκεστε σε αυτήν την θέση. Τα αποτελέσματα μπορεί μεν να μην είναι εγγυημένοι πελάτες, αλλά είναι επισκέπτες και θεωρούνται άμεσα ενδιαφερόμενοι αφού είχαν και την πρόθεση αλλά και την λέξη κλειδί.

Ενώ η πληρωμένη θέση για μία καταχώριση και μία καμπάνια είναι ποιο άμεση, προβλέψιμη με άμεσα αποτελέσματα και με μία συνεχή δαπάνη από μέρους σας. 

Content is King! - Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς! 

Στην Qbrains μπορούμε να Βελτιστοποιήσουμε την Ιστοσελίδα σας με SEO αλλά και να κάνουμε Digital Marketing με Google Ads. Είμαστε τις άποψης ότι το περιεχόμενο είναι βασιλιάς. Πιστεύουμε στο Inbound Marketing και στοχεύουμε συνήθως σε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας για να αυξήσουμε τις πωλήσεις και τα lead σας. Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για την στρατηγική σας αλλά και για τις διαφημιστικές σας εκστρατείες που είναι ήδη σε εξέλιξη. Ενώ είμαστε και πιστοποιημένοι Google Partners.

25

Πετυχημένα eshop

180+

Ιστοσελίδες

17

Ειδικές Εφαρμογές Κλειστού Κώδικα

300+

Πετυχημένες Καμπάνιες

74

E-mail marketing strategies

260+

Keywords στην 1η Σελίδα Google

Λέξεις Κλειδιά & Σωστή Ανάλυση

Ένας από τους ποιο σημαντικούς κανόνες για σωστή προώθηση ιστοσελίδων είναι οι σωστή στόχευση λέξεων κλειδιών. Θα δημιουργήσουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή στρατηγική για την επιχείριση σας και θα αυξήσουμε τα οργανικά σας αποτελέσματα. 

Καθημερινός Έλεγχος

Κάθε μέρα εμείς ελέγχουμε την πορεία των κατατάξεων σας. Κάθε 1η και 15η του μηνός κάνουμε ένα meeting, για να μελετήσουμε τις αναφορές μαζί. Κάθε μήνα θέτουμε καινούργια στρατηγική και στόχους.

Πείτε μας για το project σας

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά, να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν την επικοινωνία μας, θα χρειαστούμε κάποια βασικά στοιχεία για σας.

Qbrains Complete Digital Marketing Agency
Social Rating
5.0
Google Rating
5.0
Facebook Rating
5.0

Πρέπει να είναι ενεργό emailΣε περίπτωση που δεν σας βρίσκουμε στο emailΣυμπληρώστε μόνο το domain, χωρίς 'http(s)


Κατασκευή ΙστοσελίδαςΑνάκατασκευή ΙστοσελίδαςΚατασκευή Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΠροώθηση Ιστοσελίδας με S.E.O.Προώθηση Ιστοσελίδας με Διαφήμιση Google AdsΒελτίωση της εικόνας της Εταιρίας μου στα Social MediaΤρόποι Προσέγγισης Πελατολογίου (διαφήμιση, newsletter κ.α)


Περιγράψτε μας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, ή αν θέλετε να ελέγξουμε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης μπορείτε να μας αναφέρετε και ποια είναι η καλύτερη ώρα επικοινωνίας μαζί σας μέσω τηλεφώνου.