Φιλοξενία Ιστοσελίδων Υψηλών Αποδόσεων

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας είναι το Α και το Ω για μία επιτυχημένη online παρουσία. Η ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, πρέπει να είναι σε ασφαλείς, καινούργιους και ταχύτατους servers, ειδικά κατασκευασμένους για υψηλές αποδόσεις. Να υπάρχει καθημερινό backup σε cloud, για απρόσκοπτη λειτουργία και να έχουν ευκολίες που θα κάνουν τη διαχείριση της φιλοξενίας, της ιστοσελίδας σας πανεύκολη. Από τη στιγμή που κάθε μας έργο είναι μοναδικό, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε διαφορετική πολιτική και φιλοσοφία για τα μηχανήματά μας.

Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένα μηχανήματα για απλή φιλοξενία, VPS για ποιο εξελιγμένους χρήστες, Dedicated Servers, υψηλών επιδόσεων, καθώς και clustering Web Servers & Databases για ειδικές εφαρμογές.

Διαλέξτε παρακάτω για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

Cloud Computing, Φιλοξενία Ιστοσελίδων Υψηλών Δυνατοτήτων
Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε Private Cloud

Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε Private Cloud

Έχουμε δομήσει το δικό μας private cloud, το οποίο ξεκινάει από τα μηχανήματά μας στο datacenter του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, προς 4 Διεθνή Datacenter σε όλο τον κόσμο. Όλοι οι servers είναι ενωμένοι με τέτοιο τρόπο, που δημιουργήσαμε το δικό μας προσωπικό Hybrid Cloud Σύστημα Υψηλών Αποδόσεων. Το CDN (Content Delivery Network) που θα θέλατε, είναι πλέον εδώ. Από αρχεία css, images κ.α έως Audio και Live Video Streaming σας καλύπτουμε πλήρως! Τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων μας, είναι έτσι δομημένα που ξεπερνάνε τα απλά πακέτα φιλοξενίας που περιορίζονται σε "χώρο δίσκου" - "email account" - "βάσεις δεδομένων" κ.α. Στην Qbrains τα διαθέτουμε πραγματικά απεριόριστα, ανάλογα με το πακέτο που θα προμηθευτείτε και τις ανάγκες της ιστοσελίδας, του ηλεκτρονικού καταστήματος ή της εφαρμογής σας. 

 

Φιλοξενία Ιστοσελίδων με ΑΠΟΛΥΤΗ Ασφάλεια Δεδομένων

Σε όλα μας τα πακέτα προσφέρουμε καθημερινό backup ασφαλείας, που το κρατάμε έως και 6 μήνες πίσω. Μέσα σε 10 λεπτά, μπορούμε να επαναφέρουμε τα δεδομένα σας, ακριβώς όπως ήταν πριν γίνει το "κακό". Κάποιο failure στη βάση δεδομένων, κάποιο κακόβουλο λογισμικό, κάποιο κενό ασφαλείας που κατέληξε σε hacked site ή κάποιο λάθος που κάνατε εσείς και απλά θέλετε να γυρίσετε σε προηγούμενη έκδοση. Φυσικά όλα μας τα μηχανήματα διαθέτουν firewall, υψηλές τεχνολογίες προστασίας και είναι έτσι δομημένα τεχνολογικά για να μην μπορεί κανείς να γνωρίζει τις πραγματικές σας IP και το που βρίσκεται πραγματικά η ιστοσελίδα σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα ή η εφαρμογή σας. Κανονίζουν για αυτό η A+ Class Proxy Accelerators μας. 

 

Φιλοξενία Ιστοσελίδων με ΑΠΟΛΥΤΗ Ασφάλεια Δεδομένων

ΠΑΚΕΤΑ VPS ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

.LOCAL

20€/μήνα

Ιδανικό για όλους που αρχίζουν τώρα και θέλουν μια καλή υπηρεσία για την ιστοσελίδα τους ή το e-shop τους.

Επισκέψεις Ανα μήνα

Με αυτό το πακέτο φιλοξενίας μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και 20.000 μηνιαίους χρήστες. Προσφέρουμε Απεριόριστο Bandwidth και μεγάλο 1GBPS PIPE για τα δεδομένα σας.

Χώρος Αποθήκευσης

Χώρος φιλοξενίας σε γρήγορους δίσκους για πραγματικά γρήγορες ταχύτητες. Στο συγκεκριμένο πακέτο φιλοξενίας σας δίνουμε έως και 20GB SSD NVme δίσκων για τα δεδομένα σας, ενώ τα backup σας αποθηκεύονται όλα σε AMAZON Web Services

CDN (Content Delivery Network)

Γρήγορο και αποτελεσματικό caching των εικόνων, css και html αρχείων σας στο GRID. Το πακέτο δεν περιλαμβάνει την υπηρεσία αλλά μπορείτε να την προμηθευτείτε με έξτρα 19€/μήνα για 100GB/μήνα και έξτρα 1,2€/GB για κάθε GB μετά τα πρώτα 100GB

SSL (Κλειδί Ασφαλείας)

Ασφαλίστε την ιστοσελίδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα σας με ένα κλειδί ασφαλείας από πιστοποιημένο οργανισμό. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει κλειδί ασφαλείας (Domain Validation)

Στατική IP

Το πακέτο περιλαμβάνει στατική μοναδική IPv4 & IPv6

.REGIONAL

90€/μήνα

Ιδανικό για έως και 10 ιστοσελίδες με αυξημένη επισκεψιμότητα και υψηλές απαιτήσεις.

Επισκέψεις Ανα μήνα

Με αυτό το πακέτο φιλοξενίας μπορείτε να φιλοξενήσετε έως 100.000 μηνιαίους χρήστες. Προσφέρουμε Απεριόριστο Bandwidth και μεγάλο 1GBPS PIPE για τα δεδομένα σας.

Χώρος Αποθήκευσης

Χώρος φιλοξενίας σε γρήγορους δίσκους για πραγματικά γρήγορες ταχύτητες. Στο συγκεκριμένο πακέτο φιλοξενίας σας δίνουμε έως και 20GB SSD NVme Δίσκων για τα δεδομένα σας, ενώ τα backup σας αποθηκεύονται όλα σε AMAZON Web Services

CDN (Content Delivery Network)

Γρήγορο και αποτελεσματικό caching των εικόνων, css και html αρχείων σας στο GRID. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει 100GB μηνιαίας κίνησης δεδομένων, ενώ για κάθε έξτρα GB η υπηρεσία κοστολογείται για 0.90€/GB

SSL (Κλειδί Ασφαλείας)

Ασφαλίστε την ιστοσελίδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα σας με ένα κλειδί ασφαλείας από πιστοποιημένο οργανισμό. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει κλειδί ασφαλείας (Domain Validation)

Στατική IP

Το πακέτο περιλαμβάνει στατική μοναδική IPv4 & IPv6

.CONTINENTAL

240€/μήνα

Για έως και 25 ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα, απαιτούν ασφάλεια δεδομένων και ταχύτητα.

Επισκέψεις Ανα μήνα

Με αυτό το πακέτο φιλοξενίας μπορείτε να φιλοξενήσετε έως 500.000 μηνιαίους χρήστες. Προσφέρουμε Απεριόριστο Bandwidth και μεγάλο 1GBPS PIPE για τα δεδομένα σας.

Χώρος Αποθήκευσης

Χώρος φιλοξενίας σε γρήγορους δίσκους για πραγματικά γρήγορες ταχύτητες. Στο συγκεκριμένο πακέτο φιλοξενίας σας δίνουμε έως και 300GB για τα δεδομένα σας, ενώ τα backup σας αποθηκεύονται όλα σε AMAZON Web Services

CDN (Content Delivery Network)

Γρήγορο και αποτελεσματικό caching των εικόνων, css και html αρχείων σας στο GRID. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει 1TB μηνιαίας κίνησης δεδομένων, ενώ για κάθε έξτρα GB η υπηρεσία κοστολογείται για 0.80€/GB

SSL (Κλειδί Ασφαλείας)

Ασφαλίστε την ιστοσελίδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα σας με ένα κλειδί ασφαλείας από πιστοποιημένο οργανισμό. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει κλειδί ασφαλείας (Domain Validation)

Στατική IP

Το πακέτο περιλαμβάνει στατική μοναδική IPv4 & IPv6

Σε περίπτωση που επιθυμείτε απλά shared πακέτα φιλοξενίας, κάποιο VPS με full root access ή Dedicated Server πατήστε το επάνω κουμπί για να δείτε σχετικό τιμοκατάλογο.

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Γιατί διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό

Έχουμε 10 χρόνια εμπειρία στην φιλοξενία ιστοσελίδων. Λόγω της εμπειρίας μας αυτής δημιουργήσαμε ένα σύστημα στο οποίο μπορεί ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης ιστοσελίδας WordPress ή άλλου συστήματος να φιλοξενήσει με αστραπιαίες ταχύτητες και μέγιστη ασφάλεια την Εταιρική Ιστοσελίδα, το Ηλεκτρονικό Κατάστημα ή το Blog του. Έχουμε επενδύσει σε μηχανήματα, γραμμές, Datacenter και μηχανικούς για τα μέγιστα αποτελέσματα.

Γιατί πακέτα με βάση την επισκεψιμότητα;

Γιατί πιστεύουμε ότι ο οποιοσδήποτε είναι ιδιοκτήτης μίας ιστοσελίδας, ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, έχει ένα blog, ή διαθέτει στους χρήστες του μία πραγματικά δυνατή εφαρμογή, το πρώτο και κυριότερο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να μπορέσει να κάνει Scale Up και να φέρει μεγάλη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του. Τα πακέτα μας δεν βασίζονται σε ένα απλό μηχάνημα. Είναι ένα Grid μηχανημάτων που σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε Scale όποτε το χρειάζεστε. Ακόμα και το πρώτο μας πακέτο είναι το πιο δυνατό τις αγοράς.

Τι συμπεριλαμβάνεται στα πακέτα σας

Σε όλα μας τα πακέτα συμπεριλαμβάνουμε καθημερινό Backup, αρχεία ασφαλείας, server's & site setup, μεταφορά ιστοσελίδας αν χρειαστεί, firewall protection, web protection, virus protection, καθώς και απεριόριστα email accounts.

Γιατί στατική IP, μου χρειάζεται; 

Σας δίνουμε στατική IP για να μπορέσετε να έχετε κλειδί ασφαλείας για την ιστοσελίδα σας (https). Είναι απαραίτητο για τα κλειδιά ασφαλείας να είναι το καθένα σε δικό του IP Address. Επίσης κάθε ιστοσελίδα είναι διαφορετική γιαυτό έχει και δική της IP. Με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνετε και στα Google Ranking σας.

Τι είναι το CDN?

Το Δίκτυο παροχής περιεχομένου ή Περιεχόμενο Δικτύου Διανομής (CDN) είναι ένα μεγάλο κατανεμημένο δίκτυο από servers (edge servers) που επεκτείνονται στα πολλαπλάσια κέντρα δεδομένων σε ολόκληρο το Διαδίκτυο.  Τα CDNs έχουν πολλά σημεία παρουσίας ( POPs ) σε όλη την υδρόγειο, τα οποία τοποθετούν τελικά τα αρχεία πιο κοντά στον τελικό χρήστη, ώστε να εξασφαλίσουν την ταχύτερη δυνατή παράδοση. Εξυπηρετούν ένα μεγάλο μέρος περιεχομένου του Διαδικτύου σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των:
αντικείμενα web (αρχεία πολυμέσων, λογισμικό, έγγραφα), εφαρμογές  (e-commerce, portals), ζωντανή μετάδοση πολυμέσων, on-demand μετάδοση πολυμέσων, και κοινωνικά δίκτυα.