Η qbrains σε συνεργασία με την beeasy, υλοποίησε το eshop τις επιχείρησής με το SmartSite CMS με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες HTML5 & CSS less. Η σελίδα είναι φιλική σε όλες τις συσκευές και οθόνες. Ενώ το score της στο GTMetrix είναι A+ & σε yslow B+.

Η φιλοξενία της σελίδας είναι σε ειδικά διαμορφωμένο server Nginx ενώ φορτώνει σε μόλις 1.86s!

Η qbrains επίσης έχει υλοποιήσει τις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων για online παραγγελίες σε iPhone & Android

Η qbrains υλοποίησε την κατασκευή του eshop της επιχείρησής με το δικό μας SmartSite CMS. Επίσης δημιουργήσαμε τις σελίδες για Facebook & Twitter. Η φιλοξενία του ιστοτόπου είναι σε private servers της qbrains.

H qbrains δημιούργησε μια ειδική εφαρμογή σε Cloud Based σύστημα για τον Game Master, ο οποίος ελέγχει τα μηνύματα που θα μεταδίδει στους χρήστες, τους ήχους. Ενώ έχει και την δυνατότητα να βλέπει και τις κάμερες μέσα από τα δωμάτια.

Η εφαρμογή δουλεύει σε συνεργασία με το Google Chromecast

Μία από τις μεγαλύτερες brand σε ρούχα. Η Celio είναι γαλλική εταιρία επώνυμων ρούχων και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Santana S.A.

Η qbrains είχε αναλάβει τον σχεδιασμό καταλόγων & προωθητικού υλικού για όλα τα καταστήματα, όπως flyers, αφίσες και γενικά όλη την επικοινωνία των ρούχων στην Ελληνική αγορά.

Μία από τις μεγαλύτερες brand σε ρούχα στον κόσμο. Η Levis είναι αμερικάνικη εταιρία επώνυμων ρούχων και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Santana S.A.

Η qbrains είχε αναλάβει τον σχεδιασμό καταλόγων & προωθητικού υλικού για όλα τα καταστήματα, όπως flyers, αφίσες και γενικά όλη την επικοινωνία των ρούχων στην Ελληνική αγορά.

Η qbrains είναι ο αποκλειστικός πάροχος Internet στον βασικό χώρο του εργοστασίου, όπου μέσω της τεχνολογίας WiFi μας όλα τα υποκαταστήματα μπορούν σε πραγματικό χρόνο να χρησιμοποιούν το ERP, να κόβουν τιμολόγια αλλά και να χρησιμοποιούν το VLAN. Η επιχείρησή μπορεί με την παρούσα τεχνολογία να απολαμβάνει dedicated ταχύτητες, όπως αυτές της οπτικής ίνας, χωρίς το μεγάλο κόστος που συνεπάγεται με αυτές.